Over Peuterje.nl

De leukste tips en producten voor peuters (en ouders)

Welkom bij Peutertje.nl

Peutertje.nl is dé informatieve website voor ouders van peuters! Wij zijn er om jou te voorzien van handige tips, nuttige blogs en waardevolle informatie over het opvoeden van jouw peutertje.

Hier vind je een schat aan informatie die jou als ouder kan helpen bij het ondersteunen van de ontwikkeling van je peutertje. Of het nu gaat over het stimuleren van de taalontwikkeling, het bevorderen van de motoriek, het omgaan met lastige situaties of simpelweg behoefte hebt aan wat inspiratie, Peutertje.nl biedt het allemaal.

Unieke producten
0 +
Nieuwe blogs per week
0

Over ons

Peutertje is opgericht vanuit een missie, namelijk ouders ondersteunen bij de opvoeding van hun peutertje.

Op Peutertje.nl vind je een schat aan informatie die jou als ouder kan helpen bij het ondersteunen van de ontwikkeling van je peutertje. Of je nu vragen hebt over het stimuleren van de taalontwikkeling, het bevorderen van de motoriek, het omgaan met lastige situaties of simpelweg behoefte hebt aan wat inspiratie, Peutertje.nl biedt het allemaal.

Voor ouders van peuters

De missie van Peutertje.nl

Onze missie is om ouders te ondersteunen bij het opvoeden van hun peutertje en hen te voorzien van de beste informatie. 

Daarnaast hebben we ook een selectie van producten die jou kunnen helpen bij de opvoeding van jouw peutertje. Van educatief speelgoed tot aan handige accessoires voor onderweg, je vindt het allemaal op Peutertje.nl.

SChrijf je in op onze nieuwsbrief

De laatste tips voor ouders

Ontvang als eerst de nieuwste tips en producten voor peuters in je inbox.

Scroll naar boven