Meest recente update 08-01-2006   Peuter's Website


 We hebben de draad weer een beetje opgepakt.
En weer begonnen met het doorspitten van 'oudere' teksten.
 

Groningen 18-10-03

 

"Afdeling Lawaai heeft zijn luiken moeten sluiten".

Met deze zin eindigde Erick, (Peters broer), zijn laatste woord tot Peter. En inderdaad, het is vreselijk stil geworden. Een stilte, die nog steeds wel eens beklemmend aanvoelt. Niets is meer hetzelfde. We weten het allemaal wel; ‘doodgaan maakt deel uit van ons leven’.

We schuiven het wel eens te gemakkelijk héél, héél erg ver weg zelfs. We denken er liever niet aan en we willen er liefst niet mee geconfronteerd worden.

Toch nog onverwacht is onze lieve en geweldige kanjer overleden. Hij laat een vreselijke leegte na die moeilijk opgevuld kan worden. We zijn overdonderd met blijken van medeleven. Op verschillende vormen, uiteenlopend van aard, zelfs uit onverwachte hoek. Dit neemt niet het verdriet en gemis weg. Het verzacht wel.

Namens Yvonne en verdere familie wil ik jullie bedanken voor deze warme en oprechte belangstelling en het blijk geven van jullie medeleven. Het is en wordt zeer gewaardeerd en op waarde geschat!

MvH

 

 


Favoriete Links ( van Peter waren)

 

info@peutertje.nl
 


Deze site is een héél document geworden. Het beschrijft een gevoel waar mensen met soortgelijke of dezelfde gevoelens misschien een stukje herkenning in kunnen vinden.

Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn of dezelfde smaak of interesses  hebben. En niet altijd gelijke gevoelens. In deze site heeft onze zoon proberen onder woorden te brengen wat hem zoal bezig hield. Toevallig over gevoelens die ons volkomen vreemd waren. Hij heeft ons iets anders leren kijken.


Moeilijk?

Hoe zijn wij er als ouders mee omgegaan. Het is beslist niet gemakkelijk geweest.
(Lees verder)


 Deze site is niet gemaakt om andere mensen even lekker voor de schenen te schoppen die of last hebben van incontinentie of bedplassen.


 

Belangrijke mededeling!

De AVSH is voor het vijfde jaar bezig met het opzetten van luierbijeenkomsten in Amsterdam. En heeft deze bijeenkomsten bewust de naam 'Peutertjes Party'meegegeven.
De eerstkomende ontmoeting is op      29-03-2009 (elke vijfde zondag v/d maand)


Inhoudspagina