Vooroordelen


Vooroordelen;

Die hebben we allemaal wel. Vooroordelen over een feestje, over een situatie, over mensen en zo zijn er veel meer onderwerpen te bedenken waar vooroordelen over bestaan.

Zo ook over dit onderwerp en gek genoeg begrijp ik dat erg goed. Ik kan erg goed begrijpen dat over dit verlangen, over deze fetish veel vooroordelen bestaan. Er wordt vaak de link gemaakt naar kindermisbruik. Denk wel een logische gedachte. Maar die gedachte is ongegrond. Alhoewel ik wel eens een twijfel heb, als ik op internet aan het surfen ben, op zoek naar luier gerelateerde sites, onderwerpen. Dan kom je wel eens dingen tegen die het hebben van een vooroordeel over deze fetish meer dan rechtvaardigen.

Soms krijg ik wel eens reacties die het allemaal maar raar vinden en vooral vinden dat het over kinderporno zou moeten gaan. Dat is wel eens een beetje lastig om een reactie terug te geven. Als je te hard roept, het heeft er niets mee te maken, krijg je vanzelf weer de reactie terug, ‘je geeft zo een ontkennende reactie dat er misschien eigenlijk wel een kern van waarheid inzit’?? En reageer je niet komt er ook nog wel eens de opmerking dat ik niet durf te reageren omdat er misschien wel een kern van waarheid inzit.

Vervelend is wel dat met het innemen van een standpunt mensen ook meteen een ‘waarde’oordeel geven. Tis een onbekend verschijnsel dus de mensen die hier voor uitkomen zullen wel of goed gek wezen of verschrikkelijk pervers.

Tja, toch ben ik van mening dat ik niet echt veel anders ben dan de mensen om me heen.

Ik heb ook zo mijn twijfels, mijn angsten en zo. En die zijn niet erg veel anders dan de ‘gemiddelde’ mens.

©Pe(u)ter2002


Terug