Achtergrond


Door een voor Peter nare ervaring, hou het op stalken via het internet is de site een jaar weggeweest. Dit schreef hij bij het weer 'opnieuw' beginnen.

Waarom begin je aan zo een soort van site?

Dat is een beetje moeilijk om uit te leggen. Ik heb, nu dat de site bijna een jaar een bestaat, (zelfs een keer van het web af is geweest),  daarover nagedacht. Een antwoord vind je echt niet één, twee, drie. Het is best moeilijk om van je zelf te begrijpen en ook te aanvaarden, dat je met deze gevoelens rondloopt. Je begrijpt het niet goed van jezelf. Tenminste ik niet. En een hele, hele tijd denk je dat je alleen bent met die gevoelens. Je durft er haast niet aan te denken dat het wel eens zo kan zijn dat er veel andere mensen lopen met dezelfde gevoelens.

Ik heb niet verwacht en niet goed kunnen voorzien dat mijn site deze omvang zou krijgen. Ik ben er best wel blij mee en héél trots op.

Ik ben begonnen aan de site omdat ik voor mezelf een goed onderwerp had! Nu ben ik zover dat ik mezelf dan wel niet begrijp waarom ik met deze gevoelens rondloop. Wel ben ik zover dat ik mezelf er beslist niet meer voor schaam. Het is helemaal niet zo dat ik me een bord rondloop dat ik luiers prettig vind om te dragen. Het is ook niet zo dat ik er niet voorzichtig mee ben. Juist wel ben ik er héél voorzichtig mee. Want omdat dit misschien wel een beetje anonieme manier is om je bloot te geven. Maakt het wel héél wat aan reacties los heb ik ondervonden. Dat heb ik nooit durven dromen. De meeste reacties zijn hartverwarmend! Ik vind het fijn om dat soort van reacties te krijgen. Er zitten ook reacties tussen waar ik niets mee kan, ik bedoel de persoonlijke strijd en moeilijkheden die mensen hebben omdat ze deze fetisj hebben. Dat wil niet zeggen dat me dat koud laat. Juist niet, ik ben alleen geen psychiater, ik kan die problemen helaas niet oplossen. Ik vind dat best wel naar.

Ook gebeurt het dat er 'laffe' reacties komen die gemeen bedoeld zijn en juist op de man spelen. Ik moet daar boven staan, het lukt me alleen niet altijd. Ik heb mezelf voorgenomen om hier maar niets meer tegen te doen! Als de mensen willen kwetsen, dat is goed, kom maar en doe het maar. Ik denk dat ik nu op een punt ben dat me dat niets meer uitmaakt. Alleen vind ik het vervelend te moeten merken dat er  verschrikkelijke kortzichtige mensen rondlopen die niet de tolerantie hebben om te aanvaarden dat er  mensen zijn met andere gevoelslevens.

Ik begin weer opnieuw met de site die weer een beetje uitgebreider is geworden. En ik zelf ben ook weer wat groter gegroeid! Ik zal proberen om er iedere keer wat meer mijn voordeel er mee te doen. Ik blijf aan de site veranderen. En ik laat me niet meer wegjagen!


Terug