5 uur Show


5 uur show.

Een programma uitgezonden in de late namiddag en op deze formule zijn enorm veel variaties gevonden en te zien op de verschillende tv zenders. De variaties zijn ochtend, middag, en na het eten uitzendingen. En de formule?? Stukje informatie, onderbreking door een artiest, hapje eten en drinken, conversatie over de op dat actuele gebeurtenissen van de dag. Misschien dat er programma’s tekort gedaan zijn maar niet altijd geef ik een neutraal sfeerbeeld neer.

De mensen die het programma hebben gezien waar het onderwerp ‘babyhotel voor volwassenen’ aan de orde kwam zullen wel niet geweten wat ze overkwam.

De reportage ging ook inderdaad over een bestaand babyhotel in Londen en gerund door een mevrouw die hier duidelijk een gat in de markt heeft gevonden.

De presentatie werd gedaan door Viola Holt. En Viola Holt had een hele ludieke aankondiging. ‘Dames en Heren, na de reclame kunt u kijken naar een uniek hotel en uitermate geschikt voor mensen die hun kindertijd weer willen herbeleven’. Gesproken met een zeer ironische ondertoon en het begeleidende inleidingsfilmpje heeft toen bij mij veel wakker geschud.

En het filmpje gaf een impressie uit de dagelijkse gang van zaken in het ‘Hotel’.

(Het hotel bestaat werkelijk en voor diegenen die belangstelling hebben??? (Mummy Hazel)


Terug