Verhalen


Op deze site zijn weer verschillende verhalen te vinden.

Ik vind het leuk om achter mijn computer te kruipen en lekker mijn fantasie hier over de vrije loop te laten. Ik kan me dan meest spannende dingen bedenken waarin ik dan een hoofdrol heb.

Het ene verhaaltje zal wat leuker zijn dan een ander. Maar hou in het achterhoofd dat het fantasie verhalen zijn. Zulke dingen kun je bedenken maar uitvoeren?

Sommige dingen  zou ik best wel willen 'proberen'. Kijken of ik dan ook dezelfde gevoelens heb in werkelijkheid zoals ik ze in het verhaal vertel. Gek genoeg fantaseer ik 'bijna' nooit over vrouwen of meisjes met luiers om. Wel dat ze het zien dat ik luiers draag met (liefst) babykleding aan en soortgelijke reacties geven zoals ik schrijf.

Ook dat ik door een vrouw of meisje verzorgd word. Maar bijna nooit dat ik tegelijk met een vrouw of meisje een 'baby of peuterrol' vervul. Ik heb back-up's van verhalen en verhaaltjes die ik geschreven heb.

En ik ben nog wel eens aan het schrijven. Soms als ik een 'Engelstalig' verhaaltje lees wat me aanspreekt, wil ik daar wel eens een eigen versie van maken. En het verhaaltje zo vormen dat het net 'waar' gebeurt lijkt. Onthou, dit zijn fantasieverhalen! Niets meer en niets minder!


Terug