Vakantiegevoel


Vakantie gevoel

Mark werd die ochtend wakker en nu begon het eigenlijk allemaal een beetje door te dringen wat er allemaal was gebeurd. Langzaam aan kwam alles weer boven en het was beslist geen boze droom maar werkelijkheid KEIHARDE werkelijkheid.

Hij keek een beetje verdwaasd om zich heen en realiseerde zich dat hij echt in een ouderwets kinderledikant lag. Hij voelde ook eens onder de dekens en het was raar een vreemd dik gevoel tussen zijn benen, om zijn billen ook dit toch wel vreemde warme gevoel en waar dat hij zijn piemel had moeten voelen was het ook dik.

Hij probeerde het dek van het ledikantje een beetje weg te duwen, dit was lastig omdat hij vreselijk strak lag ingestopt. Na wat woelen en wat bewegen was er eindelijk een stukje van het dek los hij keek en kon zijn ogen niet geloven hij was gekleed in een pyama waar je kleine kinderen in ziet. Zo een bedrukt met beertjes en lichtblauw van kleur.

In gedachten liet hij de film teruglopen. Hij was op vakantie. Gister met een blij gevoel in het vliegtuig gestapt naar een lekker warm land en bij aankomst ging alles mis. Geen bagage, moeilijkheden bij de douane. Het paspoort in beslag genomen moederziel alleen lopen over het vliegveld en toen die onverwachte hulp van die vrouw.

Ja het werd hem hoe langer hoe duidelijker hij was er ingelopen, er was een valstrik voor hem uitgezet waar geen ontkomen aan was. Opgepikt worden langs de weg waar hij een beetje vertwijfeld stond te liften en meegenomen door die vrouw die op het eerste gezicht heel vriendelijk overkwam.

En dan...... hij kon het nog steeds niet geloven tegen bedtijd meegenomen worden naar een kamer die ingericht was als een babykamer uitgekleed worden als een baby op een commode getild worden en dan een luier omkrijgen net zoals dat bij een baby gebeurd. Enkels beetpakken opgetild worden het gevoel van die hand die je billen insmeerde met luierzalf en dan dat er een pamper onder je billen werd geschoven en als dat nog niet erg genoeg was een luierpakje aankrijgen zo'n echte maar dan in een maat die op je was afgestemd. Een babypyjama aankrijgen, notabene ook nog een geknipt worden, die hele mooie haardos (waar hij zoveel succes had bij de meiden) veranderd zien worden in zo'n stom pagemodel, in bed gestopt worden, en nu wakker in een kinderledikant.

Hij had zich een heel andere vakantie voorgesteld. Lekker uitgaan in een bar rondhangen de hele nacht lekker achter de meiden aan en misschien n zover krijgen per avond om lekker helemaal mee uit je dak te gaan.

Ineens ging de deur open en daar stond de kwelgeest van Mark weer voor zijn bed nou ja, bed meer kinder/ kleuterledikant. De zijkant van het ledikant ging naar beneden en de vrouw knikte eens naar Mark en vroeg aan hem of het nog een grote jongen was. Onderwijl trok ze de dekens weg en voelde uitgebreid tussen de benen van Mark die ondertussen helemaal niet meer wist waar hij moest kijken.

Dit was toch een heel beschamende situatie. In een vreemd land, vreemd huis en zo op bed liggen onder handen genomen worden door een vreemde vrouw die je notabene nog als een baby behandelde. Hij werd opgetild en meegenomen naar de commode hier werd hij verlost van zijn luier. Eerst ging zijn pyjama uit en toen zijn luierpakje, Mark wilde protesteren maar de vrouw gaf hem een speen in zijn mond en gebaarde hem rustig te wezen.

Mark begon te huilen van verdriet en onmacht. De vrouw begon Mark te troosten streek hem door zijn korte peuterkapsel. En aaide de jongen over zijn rug terwijl ze allerlei lieve woordjes tegen de jongen zei. Langzaam begon Mark weer een beetje rustiger te worden en besloot voor zich zelf dan maar alles over zich heen te laten komen wat moest dat moest dan maar.

De vrouw kleedde Mark helemaal uit en liet ondertussen het bad vollopen. Het water had een aangename temperatuur. Ze liep weer terug naar de jongen en nam hem mee naar het bad. Het werd niet gedragen maar liep mee aan het handje een grote jongen maar wel met een speen in zijn mond en heel beschaamd kijkend.

De jongen moest in het bad stappen en gaan zitten. Hij werd gewassen op zo'n manier dat de jongen heel rustig werd. Zijn rug werd ingezeept zijn buikje werd gewassen. Hij moest gaan staan en zijn piemeltje kreeg ook een wasbeurt. De washand ging lekker tussen zijn beentjes zijn balletjes werden op zo danige manier bewerkt dat Mark zelfs een beetje opgewonden werd.

De vrouw die Mark aan het wassen was liet Mark maar een beetje begaan en lette niet op het feit dan zijn piemel een stijve penis werd. Hij werd uit het bad getild en lekker drooggewreven met een zachte handdoek.

En stilaan begon Mark zich te schikken in zijn situatie. De vrouw was lang niet onknap en hij begon er een beetje van te genieten zo behandeld te worden als een kleutertje. Hij hoefde nergens bij na te denken en de gevoelens die het opriep begon hij ook meer te waarderen. Er werden konstant lieve woordjes in zijn oor gefluisterd en heimelijk genoot hij ook van die heerlijke parfum die de vrouw ophad.

Hij werd weer opgetild en gedragen naar de commode. Hier werd hij opgelegd en weer werd de jongen bij zijn enkels beetgepakt en opgetild. Zijn billen werden weer voorzien van een dikke laag luierzalf en nu werd hem niet een pamper omgedaan maar een dikke katoenen luier die werd vastgezet om zijn lijf met vier grote luierspelden. De luier zat zo strak aangespeld dat hij zelfs moeite had met ademhalen.

Hierna werd hij van de commode afgetild en mocht hij zelf in een plastic broekje stappen. Hij mocht het zelf ook omhoog halen. Dat was voor de jongen een heel vreemd gevoel, ten eerste die dikke luier tussen zijn benen en dan ook nog een broekje ophalen wat strak elastiek in de pijpjes had. Dat het broekje over zijn luier zat kreeg hij een complimentje en een kusje op zijn voorhoofd. En zijn neusje verdween haast in de boezem van de vrouw.

Ze controleerde de jongen of de luier van de knaap goed onder het broekje zat. Hierna wreef ze hem eens lekker over dat dikke kontje van hem. Toen kwam er een luierpakje uit de kast dat werd hem ook weer aangedaan. Hij moest eerst zijn hoofdje erdoor doen en werd toen geholpen met de armsgaten. En Mark begon het leuker te vinden om zich te gedragen als een klein manneke. Het pakje werd over zijn lijfje naar beneden getrokken en in zijn kruisje vastgemaakt met drukknoopjes.

Hij werd toen meegenomen naar de woonkamer. Hier mocht hij even spelen in een hoekje van de kamer terwijl de vrouw het ontbijt ging klaarmaken. Dat ze hier mee klaar was riep ze de jongen nam hem op haar schoot en bond hem een grote slab voor. Mark liet het allemaal over zich heen komen en wist niet goed of hij nu moest huilen of lachen.

Toen kwam er een flesje, het speentje werd hem in zijn mond gedaan en tevreden begon hij te drinken. Het gevoel zo op schoot te zitten begon hem op te winden en hij kreeg een stijve penis en met zijn handje begon hij over de voorkant van zijn pakje te wrijven op zoek naar zijn stijve penis die flink lag te kloppen tegen zijn luier.

De vrouw merkte dit lachte eens naar Mark en begon ook over de voorkant van zijn luier te wrijven. De jongen genoot hier zo van dat hij zich verslikte. Het flesje werd uit zijn mond genomen en er werd op zijn rug geklopt. Hij liet een boertje en de hik hield ook op.

Toen ging de deurbel en tot zijn grote verbazing kwam er een vrouw binnen die hij herkende als de douaneambtenaar van het vliegveld die hem zijn paspoort had afgenomen. En aan haar hand liep een meisje van zijn eigen leeftijd ook helemaal aangekleed als een peutermeisje.

Ze mochten zoet in de tuin gaan spelen met zijn tween. Tot zijn grote verbazing merkte hij nu dat het een Nederlandse meisje is die er op dezelfde manier is ingelopen als hijzelf. Het meisje verteld hem dat ze het niet erg vind om een luier aan te hebben sterker nog ze zegt het eigenlijk wel heel erg prettig te vinden.

Mark denkt eens diep na, want wat moest hij hier nu eigenlijk op zeggen. In het begin vond hij het vervelend een luier en dat rare pakje te dragen maar nu dat hij het een tijdje aanheeft vindt 'ie het eigenlijk wel prettig dat gevoel wat hij rond zijn billen heeft. Het zit lekker dik en zacht om zijn billen en vooral het gevoel die de luier tussen zijn benen geeft is prettig.

Ondertussen heeft hij ook in zijn luier geplast, hij schaamt zich hier wel een beetje voor maar hij vindt het wel een heel prettig gevoel. Dan komen de twee vrouwen ook naar buiten en vragen; "en kinderen hoe staat het met jullie luiers", en beiden worden gecontroleerd. Mark en Renate (zo is de naam van het meisje) kijken een beetje beschaamd naar de grond. Eigenlijk een teken dat de luiers nodig verschoond moeten worden.

Ze worden meegenomen naar de kamer van Mark waar beide kinderen worden uitgekleed en verlost worden van hun natte broeken. Allebei krijgen ze weer een lekkere dikke droge broek en mogen weer samen gaan spelen. Mark kan het niet laten Renate te betasten en te bevoelen aan haar borstjes en ook haar luier vindt Mark heel interessant.

Dan stappen de buurvrouw en Renate weer eens op. Dezelfde middag mag Mark op bezoek bij Renate en hij moet aan het handje mee een stukje mee over de openbare weg. Mark is een beetje bang dat er andere mensen zijn die hem zo zien, maar aan de andere kant hij kent daar niemand en het zal ook wel heel erg toevallig zijn als iemand hem kon herkennen vooral na die knipbeurt.

Ze komen niemand tegen en heel vlug zijn ze bij de buurvrouw. Weer mogen Renate en Mark samen spelen en als ze weer naar huis gaan is Mark echt doodmoe hij wil dolgraag naar bed. Anders dan de voorgaande avond begint Mark er nu van te genieten om weer een schone luier aan te krijgen en als hij in bed ligt begint hij zichzelf te verwennen. Maar hij maakt hierbij zo'n kabaal dat de vrouw komt kijken wat de kleine jongen aan het doen is.

Ze komt de kamer binnen en ziet wat Mark aan het doen is. Ze loopt op hem af en zegt; "dat mogen kleine jongens niet doen" en geeft hem een gevoelige tik op zijn vingers. Maar de teleurstelling als al gauw over als de vrouw Mark naar zijn hoogtepunt brengt en kort hierop valt de jongen met een heel voldaan en tevreden gevoel in slaap.

Eigenlijk gaat dit zo de hele vakantie zo door en Mark geniet met volle teugen hiervan. Het zijn drukke dagen voor de jongen en hij keert weer helemaal terug naar zijn peutertijd. Lekker leven van dag tot dag, helemaal geen zorgen over werk/geld en andere zaken. Mark heeft alle tijd om zijn brein weer helemaal schoon te maken.

Dan op een dag zegt de vrouw; "lieve jongen, hoe vervelend ik het ook vind te zeggen maar je vakantie zit erop". "Morgen breng ik je naar het vliegveld en dan ga je weer samen terug met Renate naar huis". Eigenlijk vond Mark dit jammer maar aan de andere kant het spelletje had lang genoeg geduurd en hij wilde ook wel weer naar huis. Naar zijn vrienden lekker weer eens in het caf dikke en vette praat verkopen en een lekker biertje kopen.

Hij werd naar bed gebracht en kon moeilijk de slaap vatten. De volgende ochtend mocht hij zichzelf baden afdrogen en aankleden. Hij vond het nog vreemd ook hij kreeg een normaal ontbijt mocht dit ook zelf opeten en hierna werd hij naar het vliegveld gebracht. Hij kreeg zijn bagage en paspoort terug en werd uitgezwaaid door de twee vrouwen. En naast wie denk je kwam hij te zitten en het vliegtuig naar huis? Ik denk dat je dit wel weet.

EIND GOED AL GOED


Terug