De vreemde slaapkamerDe vreemde slaapkamer.

Een beetje vreemde titel maar het is ook een ongelofelijk verhaal!

Ik ben Peter en ik ben 17 jaar oud. Helaas plas ik nog wel eens in bed. Ik vind het zeer vervelend maar dat is meer de kant van het kinderachtige dan het gevoel wat de luier me geeft. Thuis zijn ze hier wel aan gewend natuurlijk en word ik er ook verder niet op aangesproken. Het is beslist niet zo dat ik me schaam. Ik heb er wel een beetje bevrediging in om een luier te dragen. Het is een heerlijk gevoel. Het gaat er dan om dat de dikte van de luier en de zachtheid van de luier me een ongekend waanzinnig gevoel geeft. Een gevoel wat niet valt uit te leggen. Wat ik eerder vertelde mijn vader en moeder en mijn zusje maken er geen problemen over. En maken er geen grapjes over. Soms heb ik er wel last van zoals nu, ik ben uitgenodigd door mijn vriendin om daar een weekend te blijven omdat haar ouders en haar jongere broertje een lang weekend uitgaan naar een ‘Center-Park’ huisje zijn.

Een uitgelezen gelegenheid dus om eens andere dingen te doen samen dan huiswerk maken. Maar ja, het vervelende chronische bedplaskwaaltje waarvan de dokter zegt dat het helemaal geen kwaad kan en dat ik daar vanzelf overheen zal groeien. Ik wil dolgraag maar alleen dat vervelende ik moet het vertellen en daar ben ik een beetje heel erg tegen op aan het zien. Het is niet de bedoeling dat ik in de slaapzak ga in de kamer van mijn vriendin.

Hé hé, het rijk alleen dus het echtelijke waterbed hebben we hiervoor in gedachten. (ook wel toepasselijk dacht ik bedplassen in een waterbed).

Mijn vriendin zit tegenover me en ik heb toch maar besloten om het te vertellen. "Ik heb een naar kwaaltje" begon ik voorzichtig. Mijn vriendin keek me niet begrijpend aan. Wat bedoel je Peter.  Ik haalde diep adem en vertelde mijn verhaal. Ik keek een beetje naar het luchtledige en vermeed héél zorgvuldig om mijn vriendin aan te kijken. Eens moest het er toch van komen en ik had al eens een paar geoefend om dit te vertellen en dan tegen de spiegel. (Mijn spiegelbeeld als mijn vriendin voorstellende). Ik had het knap moeilijk en het geluk dat mijn vriendin me niet in de rede viel.

Waar ik bang voor was bleef uit. Ik dacht; dat zal wel uitlachen worden en zo. Me flink in

de maling lopen nemen zo in de trant van, ‘ben je een baby of zo’? Gelukkig bleef dat uit. Mijn vriendin keek me aan en zei alleen maar, Goh, vervelend. En helemaal niet dat ik een naar gevoel kreeg, nee ze zei het op een gewone en meelevende manier.

‘Thuis draag ik een luier als ik naar bed ga’. Ik dacht nou komt het wel. Deze bekentenis zal toch wel wat stof doen opwaaien. Maar niets mijn vriendin keek me alleen maar aan en op een manier van ‘So What’. Je zult wel denken, ging mijn vriendin verder, Thomas mijn jongere broertje heeft last van het zelfde kwaaltje waar jij last van hebt. En gebruikt luiers om de gevolgen tot een minimum te beperken.

Op de één of andere manier maakte me dit gegeven me niet echt rustig.

Allerlei gedachten flitsten door mijn hoofd heen. Thomas en luiers dacht ik bij mezelf een beetje vreemde combinatie. Thomas was weliswaar jonger dan ik maar Thomas is een stoer joch! Eentje die je helemaal niet aanziet voor een bedplasser. Ik probeerde me een voorstelling te maken hoe Thomas er uit zou zien met een luier aan.

Thomas heeft een klein beetje zelfde postuur als ik. En als ik dan het beeld voor mij haal hoe ik er bij loop met een luier aan. Moet het bij Thomas hetzelfde zijn natuurlijk.

Aan de ene kant voelde ik me opgelucht dat ik het verteld heb. Maar het kreeg allemaal een beetje andere wending. Die avond heb ik een tijd wakker gelegen. Het spookte door mijn hoofd wat mijn vriendin me had gezegd over Thomas en over de oplossing luiers bij het logeren.

Ik vertelde de volgende ochtend tijdens het ontbijt dat ik wilde gaan logeren bij mijn vriendin. En zoals te verwachten viel kwam de opmerking ‘en je bedplassen dan’.

Ik vertelde dat ik het gezegd had tegen mijn vriendin over mijn bedplassen en dat ik luiers moest meebrengen. Verder werd er niets over gezegd.

Het weekend was daar en ik pakte mijn tas in met kleding en wat luiers en mijn toilettas. Ik zei mijn ouders gedag en toch wel een beetje opgetogen ging ik op weg naar mijn vriendin. Haar ouders waren er nog en plaagden ons een beetje. Thomas was helemaal druk in de weer die kon het niet laten om te zeggen dat hij wel wist wat wij van plan waren. Als Thomas dezelfde gedachten zou hebben als ik dan zat hij er niet ver naast. Maar goed de ouders van mijn vriendin vonden het nu wel tijd om weg te gaan en zeiden ons gedag. En wensten ons een fijn weekend toe en vertelden ons gewoon ‘voorzichtig’ te zijn met de dingen die we van plan om te gaan doen.

De avond verliep eigenlijk héél rustig er waren voor de verandering eens leuke programma’s op de tv en heerlijk hebben we samen op de bank tv gekeken. Toen werd het onvermijdelijk bedtijd en vanaf hier liep alles anders dan ik me had voorgesteld. ‘Ga je mee’, vroeg mijn vriendin; ‘dan zal ik je klaarmaken voor de nacht’. Opgewonden liep ik met haar mee en in plaats van naar de slaapkamer te gaan van mijn vriendin of haar ouders ging de deur open van Thomas zijn slaapkamer. Ik stond in de deuropening en ik wist niet hoe en waar ik kijken moest. Het was een babykamer! Alleen met dit verschil de meubels waren naar de lengte van mijn vriendin’s broertje aangepast.

Een babyledikantje alleen met de grootte van een flink éénpersoonsbed. En er stond zelfs een kinderstoel. Mijn vriendin duwde me een beetje in de richting van een soort kastje en gebaarde me dat ik hier op moest gaan liggen. Er was een soort kussen opgelegd met randen. Zodat je er niet af kon rollen of zo. Ik spartelde helemaal niet tegen of zo. Ik was te beduusd. ‘Ik zal je net zo vertroetelen als ik Thomas wel eens doe’ hoorde ik mijn vriendin zeggen, ‘en Thomas weet ervan te genieten als ik hem lekker zijn luier omdoe’. En ondertussen maakte mijn vriendin mijn kleren los en kleedde me uit. Binnen korte tijd lag ik in mijn blootje op de commode.

Dat had je niet verwacht hé? Zei ze terwijl ze doorging met uitkleden. Thomas vindt het heerlijk om als een klein jochie vertroeteld te worden. En ik ga dat ook lekker bij je doen. Want ik heb een vermoeden dat je dit ook net als Thomas wel prettig zult vinden. Lekker een dikke nachtluier omkrijgen en zelfs een luierpakje en een pyjama met voetjes. Ik wist eigenlijk niet wat ik moest denken vooral niet toen ik een beer in mijn handen gedrukt kreeg en een speen in mijn mond. Ik schaamde me nog niet eens alleen had ik last van een verschrikkelijk raar gevoel in mijn onderbuik. Mijn vriendin verzorgde me en begon mijn billen te zalven en te poederen, net zoals je bij een baby doet. Ik voelde zo mijn lul kei en keihard worden. Daar schaamde ik me een beetje voor en tegelijkertijd gaf dit gevoel me weer een verschrikkelijke opwinding! Allemaal een beetje dubbel.

Dit vindt mijn broertje ook zo fijn en dan merk ik dat zijn plassertje precies zo reageert als met jouw plassertje. Ik voelde me gewoon zweven, helemaal loskomen van het verschoon kussen. En mijn vriendin maar zachtjes door blijven praten, alsof dit dagelijks werk voor haar was. Ik werd in een dikke luier gespeld en de voorkant werd even goed bevoeld of alles van de luier overal goed aansloot.

Ze liep naar de andere kant van de commode en haalde er wat uit. Ik hoorde geritsel en kon niet goed onderbrengen wat het was. En toen liet ze me een paar broekjes zien. Het waren geen gewone broekjes maar luierbroekjes en ik heb werkelijk nooit en nooit geweten dat die broekjes ook in mijn ‘maat’ verkocht werden. En helemaal de soorten van print die de broekjes hadden.

Welk broekje wil je aan ‘lieverd’? Vroeg mijn vriendin aan me terwijl ze verschillende broekjes liet zijn. Broekjes met drukkertjes en één witte maar ook ééntje met een bedrukking van eendjes en een broekje met brandweerauto’s. Ik koos voor het broekje met de eendjes.

Mijn vriendin lachte naar me en zei; zo knulletje zelfs niet zo een stoer brandweerbroekje? Je zou haast zeggen dat er daar (en ze wees en voelde aan de voorkant van mijn luier) een klein binnenbrandje aan de gang is. Ik kon en wist gewoon helemaal niets te zeggen.

Ik moest gaan staan en mijn benen en beetje wijd doen en zo trok mijn vriendin het broekje tussen mijn benen door en klikte mijn broekje vast. Ik voelde me waanzinnig. Ik stond voor mijn vriendin en werd door haar net zoals je met een klein kind doet aangekleed en verschrikkelijk babyachtige kleding dat normaal door het broertje van mijn vriendin werd gedragen.

Ik heb wel een beetje gedacht hoor dat je dit wel fijn zou vinden. Zei mijn vriendin en ze streek me voor over mijn luier en taste met haar hand de broeksband af en de pijpjes van het broekje om te kijken of alles van de luier onder het broekje zat. Ik kreeg een speen in mijn mond en er werd een beer in mijn handen gedrukt. En zo aangekleed mee naar beneden.

Ik schaamde me rot om zo aangekleed in de kamer te lopen en was verschrikkelijk bang en ongerust dat het van buiten af te zien zou zijn dat ik als een baby aangekleed te zien zou zijn. Mijn vriendin wees me op de grond en ik moest daar gaan zitten. En ze ging naar de kamer kast en tot mijn grote verbazing en nog grotere schrik werd er een soort van box in elkaar gezet. En ik mocht daar in gaan spelen. de box was afgestemd op Thomas dus zonder problemen kon ik er in. Ik kon er zelfs in liggen!

Ik kreeg allerlei babyspeelgoed in de box en moest me maar even lief vermaken. Ik kreeg een aai over mijn hoofd en een kusje op mijn wang. Ik hoorde de telefoon en mijn vriendin gaf me te verstaan lief vooral lief te wezen. Ik hoorde haar aan de telefoon zeggen dat het nu niet goed uitkwam om mee te gaan naar de stad omdat ze op een jochie aan het passen was. En het was niet haar broertje zei mijn vriendin erachteraan.

Ik voelde een beetje dat dit nog wel eens een beetje vervolg kon gaan krijgen. Want wat zou er gebeuren als ze haar vriendin zou uitnodigen om een kijkje te nemen op wie ze aan het passen was?. Ik bekeek mezelf een beetje en zag heel duidelijk de dikke prop tussen mijn benen en de dikke voorkant. Ik probeerde mijn benen wat bij elkaar te doen en dat wilde eigenlijk niet helemaal goed lukken omdat de luier me toch wel hinderde. De lier zat niet alleen dik maar was ook strak aangespeld. Als ik ademde voelde ik bij mijn buik mijn luier. Met mijn hand streek ik een beetje over de luier heen en weer werd ik overvallen door een verschrikkelijk fijn gevoel.

Zonder dat ik er erg inhad stond mijn vriendin te kijken bij de box hoe ik over mijn luier aan het wrijven was.

Ik voelde hoe ik naar achteren werd getrokken en leunde tegenmijn vriendin aan die ongemerkt achter me was komen zitten. En mijn vriendin nam het wrijven over. Daar zat ik in de box en de allereerste seksuele handeling die we met elkaar hadden was dat mijn vriendin me bevredigde. Hier zat ik dan een grote jongen dikke luier om en een speentje in zijn mond helemaal aangekleed als klein jochie. Ik voelde een explosie opkomen.

Ik zat nog even tegen mijn vriendin aan en ze zei me kom maar mee, dan zal ik je even verschonen en dan ga je lekker slapen. Ik werd aan het handje meegekomen en meegenomen naar de slaapkamer van Thomas. Ik wist de hele procedure al uit mijn hoofd. Ik ging uit mezelf al naar de commode. Mijn vriendin hield me tegen en voelde aan mijn luier. Zo te merken aan je haast om op de commode te komen heb je een droge luier nodig? Eerst even checken naar het dondersteentje zijn luier, want we gaan niet voor ieder plasje de luier verwisselen. Ik voelde me knap opgelaten toen mijn vriendin mijn broekje losmaakte om de luier te checken. Ik had een plasje gedaan.

Oh, ik zie het al je luier moet even wat strakker aangespeld, en dan kan je er nog wel even tegen. Ze merkte nog niet eens op dat ik het eerste plasje had gedaan. Mijn luier werd me opnieuw omgedaan en sloot verschrikkelijk strak om mijn lijf aan en met geen mogelijkheid zou de luier kunnen afzakken. Mijn broekje werd werd aangedaan en ik kreeg een pyjama voorgehouden. Genoeg gespeeld jongetje van me, ik doe je pyjama aan en dan ga je lekker slapen.

Ik werd naar het ledikantje geholpen en ik lag heerlijk en omringd door pluchen beesten. Als verrassing kreeg ik nog een soort van tuigje om. Dan kan je niet uit bed, en hoef ik me geen zorgen te maken dat je iets kan overkomen.

Zo lag ik vastgegespt in een babyledikantje en als klap op de vuurpijl ging de zijkant van het ledikantje ook omhoog.

Allerlei gedachten spookten nu door mijn hoofd. Ik had me een iets ander weekend voorgesteld dan als een grote baby aangekleed in een babyledikantje te liggen. Vooral de kleding en de luiers. Het gaf me een vreemd gevoel. Schamen en diep binnen in mezelf is het zo een verschrikkelijk lekker gevoel om dat dikke en zachte van de luier tussen mijn been te voelen. Te voelen hoe de luier je billen omspant. En bij iedere beweging die je maakt dat je merkt dat er wat diks om je billen en tussen je benen zit.

Ik voelde me weer behoorlijk opgewonden worden en zonder dat ik maar iets deed kwam ik spetterend voorde tweede keer binnen het uur klaar. Ik voelde me waanzinnig geil en ontspannen. Ik lag een beetje na te genieten en voelde een plasje opkomen en zonder er bij na te denken deed ik niet eens enige moeite om het plasje binnen te houden. Ik voelde de warmte van het plasje zo mijn luier instromen. En de warmte verspreiden naar de hele luier. Ik kreeg slaap en sliep eigenlijk aan één stuk door tot de volgende ochtend.

Bij het wakker worden moest alles nog eens goed tot me doordringen en dat ik goed wakker was en me goed voor de geest wist te halen wat er allemaal voorgevallen was overviel me nu een soort van lichte paniek. Ik probeerde op te staan maar omdat ik vastgesnoerd lag in een babytuigje lukte dit natuurlijk niet. Mijn darmen begonnen zich ook te roeren, ik voelde een windje opkomen en meestal is dat de voorbode bij mij dat ik een toilet moet gaan opzoeken omdat dan de grote boodschap nabij is.

Ik probeerde te schatten hoe laat het zou wezen. Het was nog donker dus het zou in ieder geval nog wel vroeg wezen. En ik voelde een aandrang opkomen om te drukken. Ik probeerde het in te houden maar vergeefse moeite en ik voelde hoe een warme brei zich in mijn luier aan het verspreiden was. Een warme kleverige brei voelde ik in mijn luier zitten en bij iedere beweging die ik maakte voelde ik de luier en zijn vulling. Ik kon niet zeggen dat ik het vervelend vond maar ik schaamde me waanzinnig. Lig je in een babyledikantje wakker te worden en aangekleed wezen als een baby en helemaal erg, een luier om en de luier ook moeten gebruiken!

En nog steeds geen teken van leven in de andere kamers! Het zag er naar uit dat ik nog een behoorlijke tijd kon genieten van mijn volle luier. Hoe meer ik probeerde om er niet aan te denken hoe meer dat het me opviel hoe kleverig dat spul allemaal was in mijn luier. En tegelijkertijd hoe warm en het gaf me best wel een zéér opwindend gevoel. Resultaat? Voor de derde keer binnen 12 uur klaarkomen en nu met een poepluier aan!

Ik viel weer in slaap en het kan me ook niets meer schelen. Eindelijk werd het een beetje licht en merkte dit pas goed toen mijn vriendin de kamer binnenkwam en de gordijnen open schoof. Ik kreeg een aai over mijn haar en een dikke kus op beide wangen. En heel uitbundig;

Hoe is het met mijn kleine jongetje????????? Ik durfde mijn vriendin bijna niet aan te kijken. Ze trok mijn dek weg en maakte het tuigje los. Wat kijk je verlegen hummeltje?? Ik hoopte dat ze nog even niets zou merken en vooral niets zou zeggen over mijn ‘poepluier’.

Misgegokt dus. Mijn vriendin drukte tussen mijn benen en voelde duidelijk de poepvulling zitten. Ze maakte een grimas naar me en maakte een complimentje over de luier. Heb je poepie poepie gedaan, kleine stinkerd??? Ik voelde me niet echt geroepen om antwoord te geven. Ik schaamde me vreselijk en het gevoel wat me dat allemaal gaf, een hand die aan de onderkant van de luier de poepvulling helemaal uitspreidde over de luier. Ik voelde en had sterk het idee dat alles aan de onderkant nu onder de poep zat. Ik werd aan de hand meegenomen naar de keuken en in een soort van grote kinderstoel gezet. Met mijn hele gewicht zat ik nu in de poepluier. En voelde mijn ballen en piemel ook aan elkaar kleven lijkt wel.

Je krijgt lekker je flesje kleine stinkerd. En mijn vriendin bond me een slabbetje om en gaf me een flesje in mijn handen en gebaarde me zoet en lief te drinken. Ik voelde een plas opkomen en dacht bij mezelf dit kan er ook nog wel bij de luier is toch niet schoon en droog meer.

De telefoon ging en mijn vriendin had alle tijd om te telefoneren. Ik ving flarden ven het gesprek op en kreeg de indruk dat mijn vriendin sprak met een bekende. En mijn hart stokte in mijn keel toen ik hoorde; Is goe, ik zie en spreek je met een kwartiertje.

Lieverdje, hoorde ik, We moeten even haast maken, want we krijgen bezoek, en dat zou niet echt leuk zijn voor je om nog in een poepluier te zitten. We gaan je lekker wassen en je kontje voorzien van droge schone luier. Dan kan je er weer lekker tegenaan.

Het ontging me allemaal een beetje alleen de opmerking dat ik me lekkerder zou voelen in een dikke droge luier verstond ik heel goed. En ik verzette me daar niet tegen want die vieze luier begon ik nu knap irritant te vinden. Tijdens het lopen en dan die plakkerige beweging aan mijn onderkant. En de geur die er van afkwam begon ik echt gruwelijk smerig te vinden.

Ik was blij dat ik op de commode lag en voelde dat ik werd uitgekleed. Het kon me gewoon niet te vlug gaan. Ik wilde nu wel erg graag verlost worden van die vieze luier. De luier ging open en de schade was nu verschrikkelijk goed te ruiken en te zien. Wat heeft mijn kleine stinkerdje er een bende van gemaakt. Terwijl mijn vriendin de vieze luier aanschouwde. Ik mag wel een hele bus parfum gebruiken voor je. En onder het zeggen van allerlei lieve woordjes werden mijn billen met een paar babydoekjes schoongemaakt. Zo goed en zo kwaad als het ging. Ik voelde een hele opluchting tijdens het schoonmaken met de olie doekjes. Die kleverige brei begon me lelijk te irriteren. Bij iedere beweging werd ik er aan herinnerd dat ik die luier om had. Dus ik was héél blij dat ik verlost van mijn volgepoepte luier.

Maar dat andere wat ik eerder hoorde bleef natuurlijk door mijn hoofd spoken. Wat zal het verdere vervolg worden van de dag. Ik lag op de commode met mijn benen omhoog en werd schoongemaakt met babydoekjes. Ik lag verschrikkelijk te kijk en voelde me verschrikkelijk belachelijk. Niet eens vernederd maar verschrikkelijk belachelijk. Het idee alleen dat je daar ligt met babykleding aan en op een babymeubel! En dan ligt te wachten op een droge luiers en daar verschrikkelijk blij mee bent. Dat is natuurlijk als je daarover denkt verschrikkelijk belachelijk.

Toch genoot ik wel van wat we overkwam. Ik heb er nooit echt bij stil gestaan of van gedroomd om er zo een bij te liggen. Maar nu dat het me overkwam genoot ik er wel van. Ik genoot van het gevoel dat er op intieme plaatsen bij me gewreven werd. Dat ik een beetje gedwongen werd om dit uit handen te geven. Ik hoefde me hier helemaal niet druk over te maken. Tenminste dat idee had ik héél sterk. En schamen dat deed ik wel een beetje maar het was een prettiggevoel. Klinkt raar, ik weet het maar het viel allemaal zo in elkaar. Het wond me allemaal zo op lekker als een kleine jongen er bij liggen en zonder problemen in een babyrol geduwd worden. Ik had me het weekend iets anders voorgesteld, maar zo als het nu ging tot nog toe daar had nooit van gedacht dat het fijn zou zijn. Helemaal het idee om als een kleutertje behandeld te worden. Ik werd onder tussen weer in een dikke luier gespeld. En voelde dat de luier zich flink aanspande om mijn lichaam. Mijn vriendin had er bepaald handigheid in.

Ik moest gaan zitten en probeerde mijn benen een beetje bij elkaar te doen. De luier was zo dik dat mijn knieën niet tegen elkaar konden. Mijn vriendin stond al gereed om een plastic broekje met drukknoopjes tussen mijn benen door te trekken en vast te maken. Dat de drukkertjes allemaal goed dicht zaten moest ik showen hoe ik aangekleed was en vooral dat de luier niet onder de plastic broek vandaan kwam. Waar nodig werd de luier onder het broekje naar binnen geduwd. En natuurlijk kreeg ik een paar tikjes op mijn dik ingepakte billen. Wat een heerlijk gevoel geeft en een nog leuker geluid. Je krijgt lekker kleertjes aan van Thomas zei mijn vriendin met en blij gezicht en ik zag welke kleertjes ze bedoelde. Een rompertje en een pakje met een een shirtje en broekje in één stuk waarvan de sluiting op de rug zat en door de taille een strook elastiek zat en in de pijpjes het broekje had het model van een luierbroekje.

Eerlijk gezegd kon ik haast niet wachten op het moment dat ik dit pakje aankreeg. Ik kreeg daar toch zulke geile gedachten van. Ik schrok een beetje van mezelf. En waar ik helemaal niet aan dacht dat er visite kwam. Ik was met mijn gedachten bij dat pakje. Ik stond er als betoverd naar te kijken. Je lijkt het wel leuk te vinden moppie, reageerde mijn vriendin, ik zat er dus niet ver naast met mijn gedachten. Ik knikte een beetje verlegen en wenste dat ik dat pakje aan mocht.

Het pakje werd opgehouden en ik moest in het broekje stappen en mijn armen werden door de mouwen gedaan en de sluiting op mijn rug werd dichtgemaakt. Ik werd voor de spiegel aangekleed. En heerlijk voelde het allemaal aan. Vooral dat broekje. Te gek gewoon, ik werd meegenomen naar de woonkamer en mocht daar spelen met het speelgoed van Thomas. Ik voelde me heerlijk en was vergeten dat er niet zo lang terug een telefoongesprek was. Er werd aangebeld en de schrik sloeg in mijn benen. Ik wist niet wat me te wachten stond.

Meteen drong het goed tot me door dat ik aangakleed als een baby zat te spelen met babyspeelgoed. Ik hoorde stemmen en een beetje opgewonden kwamen ze de kamer binnen. Mijn vriendin en de hare. Natuurlijk wist ze wie ik was en ik wist wie zij was. We zitten notabene bij elkaar op school. Ik hoef jullie zeker niet aan elkaar voor te stellen, vroeg mijn vriendin. ‘Nee, hoor’ was het antwoord van haar vriendin ‘ik heb Peter altijd al een leuke jongen gevonden maar zoals hij er nu bijloopt kan ik hem wel opvreten’.

Ik wist niet hoe en waar ik kijken moest. Ik schaamde me op een verschrikkelijke manier en tegelijkertijd maakte het me opgewonden. Ik was me duidelijk bewust van de kinderachtige kleding en helemaal van de dikke luier die strak zat omgespeld.

"Ga maar verder met spelen lieverd" zei mijn vriendin tegen me. En of er niets aan de hand was gingen ze op de bank zitten en lieten me zitten. Ik keek zo af en toe wel naar ze maar mijn vriendin leek me niet op te merken en het andere meisje keek geregeld mijn kant op, als ik haar dan aankeek deed ze net of ze me niet zag. Plotseling stond ze op en liep op me af en terwijl ze door mijn haar woelde vroeg ze ‘wat ben je aan het doen lieverdje’? Ik wist geen antwoord te geven. Dat had meet te maken dat de hand zich verplaatste van mijn haar richting luier. En behoorlijk in de luier kneep en precies waar mijn piemel een beetje stijf begon te worden. ‘Het lijkt me enig, om allebei die jongetjes samen te zien spelen’. ‘Thomas en de kleine Peter’, vragend keek ze mijn vriendin aan en die ging hier natuurlijk flink op door.

Ze liep terug naar de bank en aan de flarden van het gesprek wat ik opving was het de bedoeling om ons eens beiden mee te nemen naar de dierentuin. Dat zou ‘errug’ leuk voor ons zijn. Ik besloot er niet teveel aandacht aan te geven. Ik kreeg een flesje aangereikt en werd op mijn rug gelegd en ik voelde hoe dat mijn broekje werd losgemaakt en aan de luier werd gevoeld. Broekje werd dichtgemaakt en ik kreeg een knuffeltje en een complimentje omdat ik nog zo een grote jongen was. Het besef van tijd was ik allang kwijtgeraakt en nadat de mijn vriendin, haar vriendin had gedag gezegd waren we weer samen.

Ik kreeg in de woonkamer een droge luier om en ik voelde me heerlijk. Ik viel in slaap en werd wakker van bekende stemmen, de ouders van mijn vriendin en haar broertje waren thuis gekomen en stonden in de gang. Ik was na mijn slaapje nog een beetje doezelig en voor ik er erg in had stond Thomas naast me en vroeg me "pelen"? Ik keek eens goed naar Thomas en ik merkte op dat hij ook een dikke luier omhad.

Ze waren thuisgekomen omdat het zulk slecht weer was, Thomas vervelend was en alles thuis beter was.

Mijn vriendin vertelde dat ik vanaf gisteren in babykleding liep en dat ze nu zekerheid had, het was geen vermoeden meer.

"Leuk voor Thomas een speelkameraadje" en terwijl ik een aai door mijn haar kreeg overviel me een gevoel van rust. En ik heb een heerlijk weekend verder gehad!

 

En ik heb hierna nog héél véél met Thomas gespeeld!


Terug