Sinterklaasavond 2001


(tevens gepost op de bdsm-lijst-voor-jongeren)

Sinterklaasavond

Het avondje waar de 'jongere' garde van Nederland een héél jaar naar kan uitkijken. En voor de 'oudere' lichting een uitgelezen manier om elkaar op een vriendelijke manier in de maling te nemen.

Bij ons thuis is mijn fetish al lang geen geheim meer en vorig jaar kreeg ik een paar voorzichtige surprises die te maken hadden met mijn voorkeur. En dit jaar heeft de Sint gemeend om me maar helemaal in stijl te verrassen en me te verblijden met voor mij passende cadeautjes. Het begint allemaal al met de voorbereiding er wordt zo eens gevraagd hoe we het willen gaan vieren en met wie. Het zou een eenvoudig familieavondje worden. Mijn broer zou komen met zijn vrouw en mijn neefje (inmiddels één jaar alweer) ze zouden blijven slapen en mijn vriendin. Afgesproken werd om lootjes te trekken en een bedrag wat aan de surprises zou worden uitgegeven. En als je daarover heen wilde moest je het niet te gek maken. Mijn neefje werd niet meegeteld om aan het surprisegeweld deel te nemen (we hebben allemaal een cadeautje voor hem gekocht). De Sint zou hem beslist niet vergeten.

Nou dan begint het natuurlijk met de voorbereiding. Cadeautjes kopen en zo, inpakken en een passende rijm maken natuurlijk. En dan het avondje zelf. Toch wel gezellig, met elkaar een ontspannen avondje beleefd. En nu dat ik mijn presentje(s) binnen heb en uitgepakt, is bij mij het kwartje gevallen. (De 'onopvallende' vragen van mijn broer aan mijn moeder waar ik belangstelling voor zou hebben en aan mij of ik nog met mijn website bezig was en wat ook alweer het adres was van de site.)

Aan de inpakpapiertjes kan je ongeveer zien uit welke hoek de surprises komen. Het eerste pakje het tweede pakje en toen kreeg ik mijn eerste presentje, ik pakte het aan las het gedicht voor (had betrekking op mijn slordige manier van eten) en tot mijn grote verrassing had ik een slab te pakken. In zachte badstof en een winnie de poeh motief. Ik moest er ergens wel om lachen maar ik voelde me een beetje ongemakkelijk. Vooral omdat aan het inpakpapier te zien het cadeautje afkomstig was van mijn vriendin. De ronde ging weer verder en zo werd ik verblijd met een heus kinderbestek en bordje, een drinkbeker, een speentje, een nieuwe beer en als hoofdcadeau een nieuwe 'diaper-set', (een setje ondergoed bestaande uit, T shirtje en luierbroekje in babyprint), wat door mijn broer (aan het pakpapier te zien) besteld is in Amerika bij een firma die zich heeft toegelegd op het fabriceren van babykleding in volwassen maten. Ik voelde me op dat moment echt wel een beetje ongemakkelijk. Je moeder en vriendin en schoonzusje die met belangstelling aan de stof voelen en druk met elkaar bezig zijn over de kwaliteit van de stof en een bezorgde broer die je vraagt of het wel de goede maat is. En een vader die met belangstelling je reactie peilt.

Ondanks dat ik me op dat moment best wel ongemakkelijk voelde ben ik verschrikkelijk blij met de avond. Voor mij toch wel een teken dat het min of meer geaccepteerd kan worden dat ik deze fetish beleef en helemaal, dat er niet meer moeilijk over gedaan wordt. Mijn broer en schoonzusje bleven slapen evenals mijn vriendin en met welterusten zeggen kreeg ik mijn pakje in mijn handen gedrukt en waar ik nooit van heb durven dromen is dan toch eindelijk gebeurt!

Mijn nachtluier werd me omgedaan door mijn vriendin en mijn nieuwe pakje aan. Ik heb alle moed bij elkaar geschraapt en me zo nog even beneden vertoond. Mijn broer en schoonzusje een dikke kus gegeven en bedankt voor het waanzinnige cadeau, mijn vader en moeder een nachtkus gegeven en een waanzinnige nacht beleefd met mijn vriendin! De ochtend het ontbijt zelfs genuttigd met nachtluier nog aan en gegeten van mijn nieuwe bordje, gedronken uit mijn nieuwe beker en natuurlijk mijn nieuwe slab aangehad. (ik mocht eens morsen op mijn pakje) Ik voelde van alles echt waar, maar bovenal het rustige gevoel. Er werden geen nare opmerkingen gemaakt over mijn outfit. Ik heb een heerlijke surprise avond gehad. En mijn cadeautjes?? Ik ben er verschrikkelijk blij mee. En misschien nog niet eens om de cadeautjes zelf, maar meer om de acceptatie van mijn iets 'anders' zijn? (Ik hoop dat ik het zo goed zeg)

En diegene die Sinterklaas nog op bezoek moeten krijgen wens ik een fijne avond toe! (En als je hem even alleen spreekt bedank hem nog maar uit mijn naam voor de heerlijke avond en nacht die ik heb gehad en beleefd!)

 

Eskimozoentje voor jullie, Peter


Terug