Daten


Waar sommigen van dromen heb ik wel eens gedaan. En het is me niet goed bekomen. Ik heb lange tijd en regelmatig gemaild met een jongen en van mijn leeftijd nog wel en we durfden elkaar de meest intieme dingen toe te vertrouwen. En eigenlijk wel het meest spannende hij woonde bij me in de stad. En op een gegeven moment wilden we allebei elkaar ontmoeten. Niet om te spelen met luiers of zo, wel om er met elkaar over te praten en wel in ‘real live’. Dat werd dus een behoorlijke tegenvaller! Ik denk dat we er ons allebei misschien teveel van voorgesteld hadden. Het liep voor mij uit op een teleurstelling. Het mailcontact wat we hadden, daarin durfden we veel te vertellen. En nu dat het zover was durfden we er allebei niet over te praten. We waren allebei verschrikkelijk verlegen. En verder dan een algemeen praatje; "mooi weer hé?", kwamen we niet. En het ergste, het mailcontact daarna wilde ook niet meer! Wat eerst zo makkelijk ging, schrijven naar elkaar, (om elkaar misschien wel een beetje op te geilen), wat voor de ontmoeting uitstekend ging. Dat lukte gewoon niet meer. En we besloten elkaar een tijdje met rust te laten. En nog steeds laten we elkaar met rust.

En dan erbij, ik vind het niet echt eerlijk tegenover mezelf, mijn ouders en mijn vriendin. Ik heb mezelf beloofd om er niet meer om heen te draaien. En ook tegen mijn ouders niet te liegen en zo ook tegen mijn vriendin. Als je vertelt dat het kicken voor je is om luiers te dragen en ook dat het je een seksuele spanning geeft. En dan daarna vertelt ik ga iemand ontmoeten, maar het is niets met seks, wel over luiers. Dan is het niet zo moeilijk te bedenken dat ze (op zijn minst) héél vreemd zullen kijken. En dan erbij, ik heb die erge spanning niet meer. Ik ga regelmatig en met medeweten en goedvinden van mijn ouders en vriendin te logeren. Nooit hebben we daar problemen over. En dan kan je wel eens de boel overvragen.

Trouwens ik heb nog een ontmoeting gehad, en dat is voor mij de reden om niet meer in te gaan op ontmoeten/daten. Het mailcontact was gewoon leuk! Alleen de ontmoeting, daar kwam het (beruchte) aapje pas uit de mouw. Ik had verwacht iemand van mijn leeftijd te ontmoeten. De persoon met wie ik mailde en die me wilde ontmoeten deed zich voor als leeftijdgenoot. En in werkelijkheid was hij véél en véél ouder. Daarin voelde ik me al een beetje belazerd. En ik was niet alleen teleurgesteld in, maar ook kwaad. Gewoon uitgesproken kwaad. Dus dat was voor mij al een hindernis. En dan de ontmoeting, ik had me voorgenomen om in tegenstelling tot de vorige keer te willen praten over mijn gevoelens. Maar het was daar helemaal niet om te doen. Er moest gesekst worden volgens mijn contact. Hij was daar aan toe en ik wilde dat ook wel (volgens hem). Het heeft me moeite gekost om weg te komen. Ik ben er nog gelukkig over dat we hadden afgesproken op neutraal terrein.

Dus mailen is oké voor mij. Daten of ontmoeten sorry, daar begin ik dus niet meer aan! (Ehhhhhhhhhhhhhh, niet helemaal waar lees maar).


Terug