Speciaal Gevoel


En dat is juist verschrikkelijk moeilijk om te beschrijven. Onderhand ben ik er wel achter dat we allemaal een ander gevoel ervaren. En dat we daarmee wel raakvlakken hebben, maar dat het niet op een grote hoop gegooid kan worden.

Ik beperk mezelf maar om ‘proberen’ te verwoorden hoe ik het ervaar. Ik ben dus wat je noemt een (bijna) ‘ab’=adult-baby. Ik vind het heerlijk om niet alleen luiers te dragen, maar ook babyachtige kleding. Luierpakjes, babypakjes en dan wel natuurlijk gemaakt in mijn maat. (Voor je gaat schamperen, dat bestaat niet, op de luierstartpagina zijn genoeg links naar sites te vinden die babykleding in volwassen maten fabriceren)

Het gevoel van de luier vind ik fijn. Het dikke gevoel tussen mijn benen. Het hindert je een beetje (op een aangename manier) met lopen, je moet een beetje gedwongen wijdbeens gaan zitten vanwege de dikte van de luier. Dan het idee dat je er kinderlijk gekleed bijloopt. Die opvallend dikke luier om je kont. Die combinatie maakt het voor mij helemaal heerlijk.

Ik snap best dat ik met deze site ongewild mensen tegen de schenen schop. Denk alleen maar  aan mensen die luiers uit noodzaak gebruiken. Mijn verlangen, mijn behoefte is hier ook helemaal niet mee te vergelijken. En dat probeer ik wel duidelijk te maken.

Ik vind het schaamtegevoel prettig om te ervaren. Het idee maakt me helemaal gek dat mensen het kunnen merken als ik luiers draag. Het gaat mij er niet eens om mensen te shockeren, het gaat het mij om, opmerkingen te horen van ‘moet je kijken, hij heeft luiers om’, zulke opmerkingen maken me helemaal waanzinnig.

Ik ervaar het als schaamtevoller (dus opwindender) om met een dikke luier voor iemand te staan dan naakt! Alleen zijn dit situaties die in mijn fantasie voorkomen. Je kunt dit (bijna) niet in het echt doen. Buiten de kans dat je wordt afgeslacht, is er een grotere kans dat je omgeving wordt aangevallen vanwege dit gedrag. En dat is het laatste wat ik zou willen.

Ik vind het heerlijk om op schoot te kruipen en me helemaal ‘dood’ te laten knuffelen. Ik vind dat gevoel zo onwijs veilig. Op schoot twee armen om me heen stevig vastgehouden te worden en verder niets! Gewoon op schoot uit een babyflesje drinken. Een mooiere avond kan ik me niet bedenken. Het is niet zo dat ik dit iedere avond wil, dat gebeurt ook lang niet. Maar wanneer het dan gebeurt, geniet ik er zo verschrikkelijk veel van. Ik kan dan alles achter me laten. En me helemaal werpen op het peutertje spelen. Lekker ondeugend wezen! Kusjes en knuffeltjes oplopen. Alles even lekker uit handen geven en een ander laten beslissen wat ik wel en niet mag.

In een tweelingbox spelen met kinderspeeltjes. In mijn kinderstoel zitten om in een kleurboek te kleuren. Of met mijn computer te spelen. En dan heerlijk een flesje drinken naast me te hebben. Of met een slab om te zitten. Een speen in me mond. Zo nu en dan gecontroleerd worden of ik nog wel een ‘grote jongen’ ben. Het schaamtegevoel wat dan op komt zetten. Dat is moeilijk om onder woorden te brengen. En ik probeer het ook niet. Wat verschrikkelijk geil is om die hand onder je broek te voelen. Die aan de luier voelt. Het kijken in het gezicht van je verzorger die je een complimentje en een kusje geeft omdat je nog groot bent. Een standje als je een natte broek hebt. Het vastmaken van het riempje in de kinderstoel om te voorkomen dat je er uit kan glijden.

Een hand die je aait door je haar en over je wang. Super op me gemak voel ik me dan.

Peter


Terug