Peuter op safari


(Dit is een verslag van een logeerpartijtje bij mijn 'foster-parents', gepost in 4 delen op de mailinglist van de BDSM mailinglist voor jongeren)

Hallo allemaal,

Mijn logeerpartijtje is voorbij. Ik heb beloofd (aan mijn foster parents) om te proberen te beschrijven hoe ik het heb beleefd. En ik heb gezegd dat ik er werk van zou maken. Misschien een gelegenheid om de list-members een andere ervaring mee te laten beleven. En ik zal het netjes houden. Geen nadere details over poepluiers (die ik trouwens niet heb gehad).

Woensdagmiddag sta ik voor de deur bij mijn foster-ouders, (en huisvrienden van mijn ouders). Twee mannen die ik onderhand al lang (twee jaar heel intensief) ken. Blij druk ik op de voordeurbel en ik word hartelijk begroet. ‘Kom derin Peter’ en ik krijg een hartelijke kus (van allebei mijn fosters) op mijn wang en een stevige knuffel. Ik word bijna fijn geknepen. ‘Goede reis gehad jongen?’, En we raken in een geanimeerd gesprek. Ik moet vertellen hoe het me vergaan is sinds de vorige keer. Ik zat voor mijn eindexamen en ze hebben behoorlijk met me meegeleefd. Ik was best wel gespannen in die tijd. Ik wilde dat examen halen. Buiten mijn schuld (ziekte) heb ik een jaar verknald. Maar met inzet van velen, (medeleerlingen en docenten), ben ik zo bijgespijkerd dat ik niets hoefde te vrezen. Bij de examenuitreiking zijn mijn fosters trouwens ook geweest en dat heb ik heerlijk gevonden.

Heerlijk gegeten die avond en gewoon verder lekker rustig en ik had me lekker genesteld op de bank terwijl ik het dijbeen van één van mijn ouders als hoofdkussentje gebruikte en die me zo nu en dan heerlijk over en door mijn haar woelde en over mijn wang streek.

Ineens twee handen in mijn zij en ik voel dat ik word opgetild. En ik hoor zeggen, ‘dat het nu zo langzamerhand bedtijd wordt’. Ik word meegenomen naar mijn slaapkamertje en bijzonder vaardig en vlug uit mijn kleding geholpen. Dat vind ik nog altijd even prettig. Er komt dan zo een loom machteloos gevoel over me heen. Ik krijg een tik voor mijn bips en wordt naar de badkamer gedirigeerd. Daar mag ik tanden poetsen terwijl ik het bad hoor vollopen. Ik moet zelfs mijn mond open doen om te laten zien dat ik goed mijn tanden heb gepoetst. En krijg een complimentje. Ik word opgetild en in bad gezet waar ik als een kleine jongen gebaad wordt. Haartjes wassen met babyshampoo (stel je voor dat het in je oogjes gaat prikken). Daar na met lekker ruikende zeep verder gewassen. Ik moet gaan staan en ik voel het was handje over mijn billen en tussen mijn benen. Omdraaien en mijn plassertje wordt gewassen met lauw water waarbij het voorhuidje niet vergeten wordt. En bijna zwijgend onderga ik dit ritueel en ik geniet ervan. Gewassen worden, spelen in het water met een eendje en zo lekker spetteren. Het summum van je klein voelen.

Uit bad krijg ik een groot badlaken over me heen en wordt gedroogd. En meegenomen naar mijn slaapkamertje waar ik verder word drooggewreven. En dirigeert me naar de commode. Er zit helemaal niets strengs aan. En ondanks mijn verzorger een man is doet hij het héél teder. En praat tegen me dat ik lief ben. Dat ik al een mooi groot jongetje word. Dat ik zo een lekker buikie heb en kietelt me dan een beetje. Ik kan niet tegen kietelen. Ik voel hoe een arm onder mijn knieholtes gaat en voel dat ik zo word opgetild. Mijn billen gaan omhoog, en ik voel hoe mijn billen dik gezalfd en gepoederd worden. Een vernederende situatie hoe ik nu zo lig, ik lig op een ongelofelijke manier beschamend te kijk zo voor mijn verzorger. Het gebeurt op een heel erg tedere manier. Er wordt tegen me gepraat en ik lig ineens met een speentje in mijn mond. Heb een knuffeltje in mijn handen en voel in een soort van trance hoe alles verder gebeurt. Ik voel dat er een dikke nachtluier onder mijn billen geschoven wordt en tussen mijn benen wordt doorgetrokken. En heb het idee dat mijn billen, ballen en piemel in een soort harnasje worden opgeborgen. De spelden gaan snel en trefzeker in de luier zonder mijn lichaam te raken en zetten de luier snoei strak vast. Als ik ademhaal voel ik de luier spannen om mijn lichaam. Ik moet zelfs een beetje wijdbeens liggen omdat de luier zo strak en dik zit dat ik mijn benen niet goed kan sluiten. Ik ben wel blij dat mijn plassertje omhoog in mijn luier zit. Ik voel een stevige erectie opkomen. Tis een naar gevoel als mijn piemel dan naar beneden staat. Dat is heel pijnlijk. ‘Kijk eens lieverd’ wordt er gezegd. Ik kijk op en zie dat mijn verzorger een heel dik broekje in zijn handen heeft. ‘Voor de zekerheid doe ik je deze luier ook maar aan’. Ik kijk nog eens goed naar het broekje en ik merk dat het een babyprint achtig motief heeft. En breed elastiek in de pijpen en aan de taille. Ik krijg het over mijn enkels geschoven en zacht wrijft mijn verzorger over de voorkant van mijn luier. En zo subtiel als het begon zo abrupt werd het beëindigd. Mijn verzorger kijkt me aan en zegt tegen me, ‘je mag in je luier plassen, je mag niet je luier gebruiken voor andere dingen. Ik lig met een hoogrode kleur. Ik word van de commode geholpen en voel zo duidelijk de strakke luier om mijn lijf. En helemaal om mijn billen en dik tussen mijn benen. De extra luier wordt opgetrokken en lijkt perfect gemaakt voor me het zit als gegoten het lijkt wel maat werk. ‘Zit het lekker jochie?’ en ik kan niet anders dan ja knikken en ondertussen voel ik dat er handen over de luier gaan. En weer dat waanzinnige gevoel.

Ik kan mezelf zelfs in de spiegel zien! Wat me nog meer opgewonden maakte. Ik moest in een lichtblauw plastic broekje stappen en deze werd langzaam opgetrokken. Tergend langzaam! Ik moest bukken en voelde dat er gecontroleerd werd of de luier onder de plastic broek zit. Het is zeer vernederend, ik ervaar het niet zo ik voel mezelf dan opgewonden. Super opgewonden zelfs.

Ik moest me even showen en kreeg een paar tikjes op mijn geluierde kontje. ‘Je weet het lieverd’? Terwijl ik bij mijn kin werd vastgehouden. ‘Je mag in je luier plassen maar verder niet’! ‘Niet poepen en niet bevredigen!’ Ik knikte van ja als teken dat ik de boodschap had begrepen.

Ik kon mijn ogen niet van de spiegel afhouden maar paste er wel voor op dat ik niet betrapt werd terwijl ik toch even stiekem over mijn luier aan het wrijven was. Zonder betrapt te worden. Ik kreeg meneer beer in mijn handen en ik moest in een luierpakje stappen. Het pakje kwam me onbekend voor. In plaats van een ‘drukkertjes’ sluiting in het kruis, had dit pakje een sluiting op mijn rug met een rits. ‘Stap hier maar in lieverd’ en mijn ‘papa’ hield de beenopeningen wijd van het pakje. Ik stapte braaf in de beenopeningen en voelde dat de stretchstof zich spande om mijn lijf. ‘Zo ene armpje, nu je andere armpje’ en ik moest me omdraaien zodat ik met mijn rug naar hem toestond. En voelde hoe de rits werd opgetrokken. Ik zag het allemaal gebeuren in de spiegel en dit was voor mij de ‘finishing touch’. Mijn papa plukte nog wat aan het pakje terwijl ik het allemaal voelde gebeuren en zag gebeuren in de spiegel. Hier en daar werd de luier even terug geduwd onder de beenopeningen van het pakje. En duidelijk zichtbaar was mijn hele dikke luierkontje en de prop tussen mijn benen. De hand van papa ging even over het hele pakje heen en hij trok me naar zich toe. En met de eerste stappen doen voelde ik duidelijk die luier tussen mijn benen zitten en huiverde een beetje bij dat heerlijke gevoel. ‘alles zit goed van je luier mannetje’? Vroeg papa. (Het gebeurt wel eens dat een velletje van je balzak bekneld raakt in je luier en dat is een hoogst onaangenaam gevoel). Ik kon alleen maar knikken dat het fijn zat allemaal. Die speen hinderde met praten en al had ik kunnen praten, verder dan een beetje stamelen had ik niet gekomen. ‘Ga maar naar beneden’ zei papa, ‘ik zal je kleren wegbergen’ ik zag hoe mijn onderbroekje in de wasmand verdween en andere kleding netjes werd opgevouwen. ‘Deze kleding heb je voorlopig toch niet meer nodig’. Terwijl ik nog een aai door mijn haar kreeg. Een beetje wankelend liep ik van de trap af. Ik had een beetje moeite om evenwicht te houden. De luier dik tussen mijn benen, meneer beer onder mijn arm. Dat was best wel lastig. Beneden in de deuropening zag ik mijn andere papa me wenken. Ik moest bij hem komen en hield zijn armen uitgestrekt naar me. Ik liep op hem af en hij trok me op zijn schoot. Het gevoel van de luier tijdens het lopen was gewoon waanzinnig geil. Ik schurkte me lekker tegen hem aan en ging een beetje wijdbeens zitten en hoopte dat zijn hand op het meest strategische plekje van mijn lijf terecht zou komen. Inderdaad mijn kruis! Heerlijk om zo net als een kleine jongen vast gehouden te worden terwijl je vastgehouden wordt als een kleine jongen. Ik kreeg een kusje in mijn nek en in mijn oor werd gefluisterd dat ik er lief en cute uitzag. En zo lekker kon gaan slapen. Op de trap waren nu de voetstappen te horen van mijn tweede papa die van boven afkwam de kamer binnenkwam en zag dat ik het al helemaal voor elkaar had.

‘Je moet uitkijken met die kleine hoor’ zee die tegen papa Joop. ‘Die kleine gladakker zijn hormonen werken op volle toeren’. Er werd nog even plagend in mijn luier geknepen, ‘wat voel ik daar moppie’? ‘speelt je zaadschietertje op’?

En lachend haalde hij zijn hand weg en hield me nu vast rond mijn middel. ‘Heb je dat joch ook die leuke pull up luier aangedaan’? Vroeg papa Joop aan Hans. Vreemd gehoor en vernederend om er zo bij te zitten terwijl er over jou notabene gepraat word en dat je gewoon aangehaald wordt en niets verder vragen aan mij. Het antwoord kwam al snel uit de keuken, ‘Ja hij heeft dat artis broekje aan, dat broekje met die giraffen en aapjes’. Ik voel dat mijn ene been omhoog wordt getild, dat het pijpje van het luierpakje wordt weggeschoven en het plastic broekje en zie dat papa Joop zo mijn broekje bekijkt en ondertussen me alleen maar een kusje geeft. Daarna het omgekeerde ritueel luier goed, plastic broekje op zijn plaats en het luierpakje. En daarna word ik helemaal fijn geknepen. Hij laat me staan en voelt aan mijn luier. Ondertussen komt Hans de kamer binnen lopen en Hans vraagt aan Joop, ‘zou je denken dat deze luier dik genoeg is voor vannacht of zullen we hem in de nacht nog moeten verschonen’? Ik kon wel uitschreeuwen dat mijn luier dik zat was! Joop keek me aan en zei tegen zijn partner; ‘ik denk dat ons leasekindje de nacht zo wel droog doorkomt’. Ik schaamde me waanzinnig en was helemaal niet ver af van een spetterend hoogtepunt. Er had weinig voor hoeven gebeuren. Maar dat weinige was me niet gegund leek wel. Ik werd over mijn rug geaaid, door mijn haar, een kusje, ik zakte met mijn wang tegen Joop zijn wang en bleef zo even heerlijk zitten, terwijl ik werd vastgehouden en bleef hopen op een laatste zetje. Maar behendig wist ie mijn klaarkomen te voorkomen!

Ik kreeg nog een flesje en toen was het bedtijd. Ik moest papa Joop een kusje geven en een eskimozoentje. En kreeg een knuffel en werd me welterusten gezegd. Ik werd door papa Hans in de brandweergreep genomen, kreeg een tik voor mijn geluierde kont en zo de trap opgedragen en al stoeiend in mijn bed gegooid. Ik werd nog even doorgekieteld en toegedekt met een laken. Meer was niet nodig vanwege de warmte. Nogmaals de boodschap dat ik niet mocht spelen met mezelf. Nog een laatste kus voor deze dag en werd alleen gelaten. Ik woelde wat in bed en draaide me op mijn buik en zachtjes begon ik ‘matras’ te schuiven. Ik voelde en zag van alles! Van vuurwerk tot aan tieten en slagroomtaarten en kwam op een spetterende manier klaar in mijn luier en viel kort hierop in slaap.

Ik werd wakker omdat ik moest plassen en liet mijn plasje in de luier lopen. Waanzinnig die warme gloed! En viel weer in slaap met mijn armen om meneer beer heen. Volgende keer met wakker zag ik een strookje licht door de gordijnen heen en ik voelde me heerlijk uitgerust. Nog steeds had ik meneer beer vast en mijn speentje niet verloren. Ik woelde nog wat, voelde dat ik een vreselijke natte luier aanhad en stond op uit bed en liep naar de kamer van mijn foster parents. Ik klopte op de deur en zonder af te wachten meteen naar binnen. Daar schudde ik aan Hans met de mededeling; ‘ik ben wakker’ en slaperig keek hij me aan en als in een reflex had ie me beet en trok me over zich heen zodat ik tussen hun in kwam te liggen. Een wild stoeipartijtje volgde. Ik werd doorgekieteld en natuurlijk was het de bedoeling dat ik in mijn luier zou plassen. Dat gebeurde ook onder het kietelen ik kon het niet binnenhouden. Papa Joop trok me tegen zich aan en Hans stapte uit bed om wat te drinken te gaan halen. Hij kwam terug met koffie en voor mij een flesje warme melk. Ik werd beetgepakt en teruggebracht naar mijn kamertje en daar kwam een babytuigje te voorschijn en werd me aangedaan zo kwam ik in bed op mijn rug te liggen en werd vastgeklikt aan mijn bed. Lakentje ging over me heen. Ik kreeg nog een aai over mijn wang en Hans zei, ‘Joop en ik gaan even dingen doen waar we geen kleine jongens bij kunnen gebruiken’. Ik kreeg mijn flesje en meneer beer en daar moest ik het even mee doen. Ik had niet op de klok gelet en was het totale besef van tijd kwijt. Ik lag gekluisterd in bed met een dikke nachtluier aan. En kon zelf nergens bij. Wat de vorige avond wel lukte klaarkomen in de luier was niet weggelegd voor me dit keer. Ik had echt geen besef van tijd meer. Misschien een kwartier of een half uur. Misschien korter langer, ik weet het echt niet heb ik zo gewoon lekker ‘lui en loom’ liggen wezen. Ik geniet van deze momenten. Al begon de luier me nu een beetje te irriteren! Het begon een beetje branderig aan te voelen allemaal! Ik was hoognodig aan een droge toe.

Wordt vervolgd?

Logeren deel 2

(bijschrift; Het is geen fantasietje. En verschrikkelijk goed voorbereid. De locatie is, naar ik later begrepen heb, verschillende malen verkend. Ook de strategie, als er onverhoopts toch mensen bij zouden komen met kinderen of zo zouden we vertrekken. En net zo wanneer het te druk zou worden. Dus gelukkig voor mij is dit niet nodig geweest.)

Ik hoorde vanuit de slaapkamer van mijn "foster-parents" geluiden. Ze kwamen uit bed. Ik hoorde de deur gaan en gestommel op de overloop en gerommel in de badkamer. Ik hoorde de trap kraken en die momenten leken wel uren te duren.

Eindelijk ging mijn slaapkamerdeur open en papa Hans kwam naar binnen en liep op me af. Hij maakte voorzichtig mijn tuigje los en liet me naast hem zitten op bed. "Luister lieverd", begon hij; "de spelregels voor vandaag". En ondertussen begon hij mij uit te kleden. "Aanstonds ga je jezelf lekker douchen of in bad, wat je zelf wilt". "Je gaat je lekker scheren", en streek me even over mijn wang. "Al denk ik niet dat, dat echt nodig is, tanden poetsen, naar de wc en als je klein wilt zijn roep je als je daarmee klaar bent". "Je hebt dus bedenktijd zat, als je klein wilt zijn, is het verder de hele dag luiers en babykleding aan en alleen plassen, als je moet drukken zeg je het en je doet het beslist niet in je luier". Hij keek me aan en ik knikte dat ik het had begrepen. "Het is daar nu een beetje te warm voor, voor je het weet heb je last van luieruitslag en trouwens ik vind dat niet nodig". Ik was ondertussen helemaal naakt en moest gaan staan terwijl ik werd gecheckt op een beginnende luieruitslag. "Begrepen moppie?" Ik knikte van ja en had mijn besluit al genomen. "Oh ja" kwam er achteraan, "Iedere natte luier levert je vanmiddag om 4 uur 5 klappen voor je billen op". "Om half zes gaan we vanmiddag eten dan ben je even een grote jongen ondanks je luier en de rest van de dag ben je klein". Een heerlijk vooruitzicht dus, bedacht ik me. Ik knikte en gaf hem een kus. En kreeg als antwoord een hele tedere knuffel terug en een kus op mijn voorhoofd. "Ga je nu maar wassen lieverd".

Ik stapte de badkamer in en nam alle tijd om mezelf te douchen te scheren en had een uitgebreid toiletbezoek. Nadat ik me had afgedroogd en alles nog een keer had afgewogen bleef ik bij mijn eerdere besluit. Ik liep de badkamer uit en riep vanaf de overloop dat ik gereed was. Ik kreeg als antwoord terug dat ik alvast maar op de commode moest gaan liggen. Ik pakte mijn speentje en met een ontspannen gevoel wachtte ik af. Ik hoorde kraken op de trap en mijn papa kwam binnen. "Dus je hebt je besluit genomen?" vroeg Hans aan me. Ik knikte, inderdaad ik wist wat ik wilde.

Zelfde bekende procedure en dezelfde gevoelens. In een heerlijke trance onderging ik het ritueel. En het formaat luier wat ik aankreeg was net zo dik als ik die nacht had gedragen. En eerlijk gezegd vind ik dat ook het fijnst! Ik voel me dan waanzinnig klein, reuze opgewonden en tegelijkertijd bijzonder rustig. Ik werd iets omhoog geholpen en met mijn benen over de commode kreeg ik een spierwit luierpakje aan. Ik moest gaan staan en voelde dat de babysluiting in mijn kruis werd gesloten. Ik moest net als de vorige avond me een beetje showen en onderwijl werd er gecontroleerd of de luier goed onder het plastic luierbroekje zat en onder het luierpakje. Ik zag in de spiegel dat ik een kop als een tomaat had. Zo rood! "Zo, nu je bovenkleding" en ik werd in een lang pokéman T shirt geholpen en lichtblauw van kleur. En mijn overbroek werd gepakt en voor me gehouden. Model wielrennersbroek zelfde kleur als het shirt en nauw aansluitend. Met een huivering van genot voelde ik hoe mijn broek op de goede plaats getrokken werd. Mijn shirt werd in de broek gestopt en voor de spiegel ik zag ik hoe ik aangekleed was. De contouren van de luier duidelijk zichtbaar en ik kon werkelijk niets verbergen van die dikke luier. Ik kreeg een knuffeltje over mijn rug en een paar zachte klapjes voor mijn geluierde achterste. Ik voelde me waanzinnig opgewonden. Ik kreeg meneer beer onder mijn arm en de boodschap dat ik alvast maar naar beneden moest gaan. En met blote voeten en een minder onzeker gevoel wankelde ik de trap af. Wankelen vanwege de dikte van de luier en van opwinding.

Beneden stormde ik naar de keuken en meldde ik dat ik honger en dorst had. "Zeggen we geen goeiemorgen meer" was het antwoord van Joop. En hij pakte me beet zette me op de bank van de keukentafel en bekeek me grondig. Dit was iets wat ik niet goed gewend was. Joop is nooit zo heel spelerig met me. Desondanks genoot ik er dubbel van. Het verheugde mijn feestvreugde alleen maar. Ik hing om zijn nek en kuste hem op beide wangen en wenste hem goeiemorgen. Ondertussen was Hans ook in de keuken gekomen. Die zette me neer op de bank en bond me een slab voor met als opschrift (ik ben al 18, wie helpt me met oversteken?) deze kun je bijna overal kopen. In ieder geval in een feestartikelenzaak. Ik keek bij mezelf naar beneden en zag duidelijk die verdikking van de luier en voelde me verschrikkelijk opgewonden en tegelijk schaamde ik me een beetje. Ik kreeg een flesje melk en mijn broodje was al gesneden met hapklare brokken. Met gebakken ei en tomaat en zo nu en dan werd mijn gezicht met mijn slab afgeveegd. Ik voelde me geweldig! Meneer beer onder mijn arm en zo lekker kliederen met eten en helemaal geen nare opmerking krijgen of zo.

Na het eten werd mijn mond afgeveegd en mijn handen gewassen. Ik mocht zelf weten wat ik wilde gaan doen, of spelen, of naar de tv kijken. Ik wilde op de bank samen met meneer beer naar de tv kijken. De video werd voor me aangedrukt en zo heb ik verschillende spannende avonturen van Tom en Jerry gezien. (Overigens zonder babykleding ook een geliefd tv programma van me) Hans en Joop hielden zich bezig met wat huishoudelijke dingen. En ik kreeg zowaar nog een flesje met roosvicee te drinken. Ik hoorde Hans boven wat stommelen en Joop was beneden in de keuken bezig. Ik voelde een beetje over mijn dikke luier en moest een beetje wijdbeens zitten vanwege de dikte van de luier. Die broek was echt top, zo strak, zo duidelijk zichtbaar dat er een luier onder zat. Ik voelde een plasje opkomen en zonder moment te aarzelen liet ik het zo in mijn luier stromen. Een waanzinnig gevoel!

Heerlijk om zo een beetje met je benen je knieën naar elkaar te doen en dan weer open. Mijn beide papa’s waren klaar met de huishoudelijke gelegenheden en kwamen naar binnen. Hans voorop en Joop met koffie (jekkie) binnen. Hans wreef me over mijn wang met als teken om op te staan en bij hem op schoot te kruipen. Een waanzinnig gevoel maakte zich van me meester. Ik had mijn beer vast en mijn flesje drinken en zo heb ik heerlijk wang tegen wang gezeten bij Hans op schoot die me ondertussen hier en daar wreef over mijn luier en over mijn snuit. Op deze momenten zou de wereld in kunnen storten en dan zou me niets gebeuren. Dat gevoel had ik. En ik kreeg een super, super opgewonden gevoel over me heen.

Hans en Joop waren een beetje aan het praten met elkaar en ik hoorde eigenlijk nog niet eens wat ze tegen elkaar aan het vertellen waren. Zo diep was ik met mezelf bezig. Zo verzonken in mijn eigen gedachten. Ik voelde de hand in mijn kruis en genoot ervan om zo vastgehouden te worden. Het versterkte bij mij het gevoel van kleine jongen zijn. Ik dronk nog wat uit mijn flesje en ondertussen weer een plasje. En de hand voelde ook dat het op een zekere plaats warm werd in de luier en kneep onder het plassen door wat me helemaal waanzinnig maakte. Ik kreeg een aai van zijn andere hand over mijn wang en een kus. Ik voelde me super rustig.

Ik heb zo echt een tijdje gezeten en dan verder hoef ik niets te doen om het waanzinnig naar mijn zin te hebben. Ik voelde hoe ik opgetrokken werd en ik moest gaan staan. "Ik zal deze kleine boender even een droge kont geven’. En kietelde me een beetje en terwijl ik langs Joop liep trok deze me ook even op schoot en knuffelde me. Ik werd overladen met kusjes en zachte klapjes op mijn achterste. Het geeft niet alleen een lekker gevoel maar ook een reuze leuk geluid! Je hoort ploef, ploef. Beetje dof gesmoord geluid net of je met je hand op een kussen slaat.

Op de commode dezelfde procedure alleen krijg ik mijn wielrenbroek niet meer aan maar een tuinbroek met babysluiting en korte pijpen. "We gaan zo lekker uit", zei Hans tegen me. En ik werd overvallen door allerlei gevoelens. Ik vond het vooruitzicht eng en tegelijkertijd verschrikkelijk spannend. Boven werd een luiertas voor me ingepakt. Twee verschoningen in de tas een schoon luierpakje, een slab en de wielrenbroek en natuurlijk de bus babypoeder en de pot babyzalf. Ik kreeg stoere sokken (Tom en Jerry) aan en mocht mee naar beneden.

Beneden was Joop bezig om een soort picknickmand bij elkaar te zoeken en zei tegen Hans dat het speelkleed en de stoelen al in de auto lagen. Ik moest mijn gameboy pakken en een paar spelletjes en mijn schoenen. Meneer beer moest ik zoeken en dat ik die had, lief op de keukenbank gaan zitten en werd ik geholpen met mijn veters strikken.

De laatste spullen werden in de auto gezet en toen het grote avontuur.

De loop naar de auto is nog wel veilig, niemand kan je dan nog zien. Maar later als je op de plaats van bestemming de auto uit moet. Dat was andere koek.

Logeren deel 3

Ik moest mijn eigen rommel meenemen naar de auto. En kreeg mijn luiertas over mijn schouder gehangen. De buitendeur ging open en moest naar de auto lopen. Een waanzinnig gevoel had ik. Ik schaamde me kapot en desondanks vond ik het verschrikkelijk, maar dan ook verschrikkelijk spannend. Het achter portier was al open en ik werd in de auto geholpen. Mijn luiertas verdween achter in de auto. Ik moest zelf instappen maar de veiligheidsriem werd me aangedaan. Ik kreeg meneer beer naast me en ik moest goed op meneer beer passen werd me gezegd. Een knuffel over mijn wang, het kinderslotje in het portier werd aangezet. En het portier sloeg dicht.

Ik moest door de dikte van de luier een beetje wijdbeens zitten en zo was heel duidelijk de babysluiting van mijn broekje zichtbaar. En de luier liet zich ook niet verbergen.

Ik kan niet goed uitleggen wat ik voelde op dat moment. Ik voelde mezelf heerlijk rustig en die luier zat me waanzinnig lekker. De auto werd gestart en de airco begon te draaien en een heerlijke aangename temperatuur in de auto. Ik had werkelijk geen idee waar we heen gingen en wat ze van plan waren. Ik vond het razend spannend allemaal.

In de auto een lekker stukkie muziek en ik hield beschermend meneer beer vast. Onderweg nog even getankt. En toen weer verder op weg. Ik bedacht me wat die andere mensen wel niet moesten denken als ze zouden weten hoe ik zo als kleuter aangekleed achter in de auto zat. En ik voelde een verschrikkelijke erectie opkomen wat me verschrikkelijk opgewonden maakte. Echt druk op de weg was het niet. En na een zeer vlotte en voorspoedige reis draaiden we de afslag Spaarnwoude op. Een verschrikkelijk groot natuurgebied in de buurt van Haarlem.

Er werd aan me gevraagd hoe het met mijn luier was. Ik antwoordde zachtjes dat ik nog droog was. "En meneer beer?" lachend antwoordde ik dat meneer beer ook nog droog was. "Grote jongens" klonk het droog vanaf de bestuurdersplaats. En gek genoeg voelde ik me groot! Aan de manier van rijden merkte ik dat ze precies wisten waar ze heen wilden. En we draaide een parkeerterrein op waar enkele auto’s geparkeerd stonden maar verder geen mensen in de buurt. Met een zucht van verlichting merkte ik dit op. "Zo, we zijn er" hoorde ik Hans zeggen. En Joop keek achter om en zei tegen me, "Lieverd, ik zal je zo uit de auto helpen, even lief blijven zitten". Hans en Joop stapten uit de auto en merkte dat ze de spullen uit de auto haalden en wegliepen richting? Allerlei gedachten schoten door mijn kop en helder denken kon ik al helemaal niet, razend opgewonden en tegelijk angstig. Ik had totaal geen idee wat er verder te gebeuren stond. Ik zag Hans zonder Joop terugkomen en voor mezelf trok ik de conclusie dat ze een goed plekje hadden gevonden. Het portier ging open mijn riem werd losgemaakt en ik werd uit de auto geholpen. Meneer beer moest ik meenemen en na het afsluiten van de auto moest ik Hans een handje geven en meneer beer goed vasthouden en erop passen dat meneer beer niet zou vallen. Met iedere stap die ik deed voelde ik duidelijk de dikke luier om mijn billen en tussen mijn benen zitten. Een heerlijk gevoel en helemaal zo buiten! Het was nog niet erg heet en voelde me waanzinnig klein zo aan de hand met papa lopen. Een ongekende waanzinnige ervaring.

We liepen het veld op en ik zag in de verte Joop zitten. Ik mocht los en liep hard naar Joop toe. Joop omhelsde me en zette me neer op een speelkleed. Even later kreeg ik mijn gameboy in mijn handen. Hans kwam naast me zitten en smeerde mijn gezicht in met zonnebrandcrème. Even later mijn armen en benen en onder het inwrijven werd er tegen me gezegd "dat ik lief was en niet moest verbranden". Hans en Joop zo vlak bij me in de buurt meneer beer naast me op het speelkleed en ik voelde me heerlijk. Dit was ongekend zo in de buitenlucht en helemaal in babyoutfit.

Ik ging helemaal op in het spelletje wat ik aan het spelen was op de gameboy. En ik draaide me op mijn buik en lag ze heerlijk te spelen. Plots een tik op mijn achterste. En ik voelde hoe een hand onder mijn broek verdween. En mijn luier controleerde. "Grote jongen" werd me gezegd en ik kreeg een aai over mijn bol. Ik werd geroepen door Joop en gevraagd of ik dorst had. Ik moest bij Joop komen die deed mijn broek goed en gaf me wat te drinken. Natuurlijk kreeg ik mijn slab om en werd me na het drinken weer afgedaan en mijn mond en handen afgeveegd. Ik voelde me waanzinnig klein.

Toen kwamen drie personen het veldje op en ik kon niet direct een onderscheid maken wie en wat dat waren. Aan de stemmen te horen waren het meisjes en zo te zien aan het lopen en zo een beetje van mijn leeftijd. 18/19 misschien en misschien nog wel ouder. Ik merkte aan mijn foster-parents dat ze hier niet helemaal op gerekend hadden. Joop trok me naar zich toe en fluisterde "lieverd, moet je luisteren". "We blijven hier maar, als de grond voor jou te warm wordt zeg je, ik wil naar huis!". "Als je dat zegt pakken we in en gaan terug naar huis". Joop keek me aan en ik knikte dat ik het begrepen had. Ik kreeg een tik voor mijn billen en in plaats van met de game boy spelen moest ik gaan kleuren. En het was verrotte lastig om onhandig buiten de lijntjes te krassen. In eerste instantie vielen we niet op maar die meiden begonnen wat rond te lopen en met een bal te spelen en ineens was één van die meiden binnen oogafstand en omdat ik op mijn buik lag viel het haar ongetwijfeld op dat ik er een beetje ongewoon gekleed bij lag. Ze zei gedag en mijn fosters knikten en gaven vriendelijk antwoord terug. Ik hield wijselijk me mond en voelde me bar verlegen.

Het meisje liep terug naar haar vriendinnen en ik hoorde een beetje gegiechel. En ineens duidelijk, "die knul daar lijkt wel een luier aan te hebben". Koude rillingen liepen me over de rug. En van spanning een grote plas. Die gloed en die spanning en het op mijn buik liggen, ik lag een beetje onrustig te wiebelen. En ploef, een tik op mijn billen en "laat dat", ik keek omhoog en zag dat Hans me dreigend aankeek en ik hoorde, "niet met je zelf spelen".

Het wilde gevoel zakte weer een beetje en ik kreeg nog wat drinken. Ik werd op mijn rug geduwd en voelde dat een hand onder mijn broek mijn luier voelde. En de babysluiting van het broekje werd losgemaakt en ik moest wijdbeens liggen. "Hij moet zo verschoond worden" zei Hans tegen Joop. Ik voelde van alles, schaamte omdat de aankomende verschoningsbeurt buiten dreigde te gaan gebeuren en een verschrikkelijke opwinding tegelijk. Joop in de buurt wat ook niet eerder voorgekomen was. En dan die drie meiden binnen gezichtsveld. Ik verslikte me bijna toen het broekje weer werd dichtgemaakt.

Ik zag gebeuren dat mijn luiertas werd opengemaakt en er kwam een verschoning uit. Een gewone luier en een pull up luier. Een schone plastic broek. En de zalf en de bus babypoeder. Ik voelde het kippenvel op mijn armen komen. Hans liet met de broekluier zien en deze was bedrukt met brandweer auto’s. "Kijk eens lieverd?" zee die en hield het broekje omhoog. "Brandweer, meteen wel makkelijk om je binnenbrandje te blussen" en keek me lachend aan. Ik kon niet lachen om zijn humor.

Joop stond op van zijn stoel en ging voor me zitten. Allerlei gedachten speelden door mijn hoofd en zelfs het zinnetje, ik wil naar huis.

Hans maakte weer de drukkertjes los van mijn broekje tilde me op bij mijn knieholtes en schoof mijn tuinbroek naar onderen. En trok deze verder over mijn hoofd uit. Zo lag ik alleen in mijn T shirt en luierpakje en dikke luier.

Angstig merkte ik dat die meiden weer aan het voetballen waren of zo, duidelijk was wel dat de bal onze kant op zou komen. Daar kon je gewoon op wachten. Hans lachte naar me en dat maakte me toch wel wat rustiger. Luierpakje werd losgemaakt. En ik voelde me helemaal baby. De manier waarop ik verzorgd werd, de routine waarmee de handelingen verricht werden. Ik werd opgetild en voelde hoe de broek luier werd uitgedaan. Tegelijk met het plastic luierbroekje. Ik lag zo met alleen de luier met spelden aan. En de wind die ik voelde het maakte me gek. Het kon me helemaal niets meer schelen. Mijn schoenen en sokken gingen uit en het luierbroek en plastic broek werden nu helemaal uitgedaan. Toen pas viel me de print op van het broekje. Beertjes! De spelden werden losgemaakt uit de luier. Luier verder losgemaakt en zo voelde ik een waanzinnige sensatie. Een fris windje om mijn billen heen. En ik voelde me werkelijk met iedere handeling kleiner worden. Mijn billen werden schoongemaakt met een babydoekje en opnieuw gezalfd en gepoederd. De schone luier werd onder mijn billen geschoven tussen mijn benen doorgetrokken. En vastgezet met de luierspelden. En op dat moment lag de bal vlak in de buurt bij ons. En natuurlijk de meisjes er vlak achteraan. Ik kon wel door de aardbodem heen zakken. De luier zat vast en het broekje werd over mijn enkels geschoven. Ik werd omhoog geholpen en het broekje werd verder opgetrokken. toen kon één van de meisjes zich niet meer bedwingen en vroeg aan mijn verzorgers in het algemeen; "wat ze in hemelsnaam aan het doen waren".

Onverstoorbaar liet Hans me in een licht blauw plastic broekje stappen en trok deze op. En antwoordde het meisje, "dit is mijn broertje en ik geef hem een droge luier". "Maar waarom dan?" kwam de wedervraag; "Hij is toch te groot om in zijn broek te plassen"? Ik schaamde me verschrikkelijk en terwijl mijn luierpakje werd dichtgemaakt kwam me daar een uit de duim gezogen een verhaal. Joop vertelde met een glashard gezicht dat ik Peter was, het jongste broertje van Hans. En dat ik normaal naar de dagopvang ging en s’avonds weer naar mijn moeder. Aangezien in de vakantie de dagopvang puur minder was en het een beetje te zwaar voor Hans zijn moeder werd. Hadden ze samen besloten ook een gedeelte verzorging over te nemen. Zodat moeder bij kon trekken en gewoon eens ongestoord haar gang kon gaan. En tegelijkertijd wist dat Peter goed verzorgd werd. Ondertussen kreeg ik niet mijn tuinbroek aan maar die wielrenbroek. En zo spannend als ik dat vanochtend vond hoe eng en beschamend ik het vond om deze op dit moment aan te krijgen. De meisjes keken naar het natte zielige hoopje katoen en tot mijn verbazing slikten ze het verhaal.

"Leuk broekje is dat" zei één van de meisjes en vroegen of het bezwaarlijk voor ons was als ze er even bij kwamen want ze wilden iets meer weten. Ze zaten in de verpleging begreep ik. Ze liepen weg om hun spullen te halen en ik had het niet meer. Angstig of bang was ik niet maar verschrikkelijk opgewonden. "Leuk hé" zei Hans tegen me en ik wist echt niet wat ik moest zeggen. Net of mijn tongspiertje verlamd was.

Hans nam zich tegen mij aan en ik voelde me rustiger worden en Hans vroeg aan me, "wil je weg?" Ik stamelde een beetje dat ik dat helemaal net niet wilde! Hij knuffelde met me en al gauw werd het stoeien. De natte luier werd opgeborgen in een plastic zak en de meisjes hadden zich ook weer gemeld en nu pas durfde ik goed te kijken hoe ze eruit zagen. En wowie! Wat een toppers. Ondertussen kreeg ik mijn sokken en schoenen weer aan. Met de opmerking; "Als Petertje zo begint te lopen en trapt ergens in en bezeert zich, dat kunnen we niet hebben". En weer stoeien! Waanzinnig gewoon!

De meisjes hadden toch al gauw heel wat meer vragen, of papieren luiers niet handiger waren voor me. Vreemd om dan het antwoord te horen dat papieren luiers wel makkelijk zijn maar beslist niet geschikt voor mij. Ik ben nog al bewegelijk volgens de uitleg van mijn fosters en de papieren luiers hebben geen absorptie materiaal aan de zijkant. Een nadeel als ik op mijn zij lig te spelen of te slapen en ik in één keer mijn blaas leeg. Tegen zo een natuurgeweld is geen enkele papieren luier opgewassen. En ondertussen weer stevig gekieteld worden. Hevig spartelen en duidelijk de luier voelen. Ik schaamde me niet meer en ik was werkelijk volgepompt met adrenaline leek wel. Ineens een héél bekend belletje! Het belletje van een ijsco man. "Hoor!", zei Hans. "IJSJE?" zei ik verwachtingsvol. Een van de meisjes zei "ja hoor lieverd, jij krijgt een ijsje".

"Mag ik Petertje meenemen om hem een ijsje uit te laten zoeken"? Vroeg ze aan Hans. Hans antwoordde dat hij wel even meeliep met het meisje en mij. Want als ik in paniek zou raken en het op een brullen zou zetten? Iedereen zou denken dat er een luchtalarm afging. Ik moest gaan staan en Hans een handje geven en blij liep ik tussen het meisje en Hans in. Waanzinnig zoals die dikke droge luier aanvoelde en helemaal de topper toen ik aarzelend de hand van het meisje voelde meteen had ik haar vast en ik was niet van plan om zomaar los te laten. Het maakte me nu helemaal niets meer uit en onbeholpen huppelend liep ik aan de hand van die twee op de ijscoman af. Waar ik helemaal geen rekening mee had gehouden dat er wel eens meer mensen (groot en klein) zin in een ijsje zouden hebben en het werd bij de ijsman behoorlijk druk!

Natuurlijk werd er naar me gewezen. Kinderen die gniffelend hun moeder of vader attent maken op mijn outfit. En dan te horen krijgen "kijk eens wat een grote baby". En dan die vader of moeder een beetje vermanend naar hun kroost kijken en ze tot kalmte manen. Het leek wel omgekeerde wereld. We stonden netjes te wachten en ik had zin in ijs. En zei ook blij "ijsje?" er stond een groep jongens die me aankeken en bij elkaar over de kont wreven. En de leuke opmerkingen "Is jouw luier nog droog?" en het maakte mijn opwinding alleen maar groter. En misschien waren ze wel jaloers? Ik kon bijna geen stap meer zetten. Eindelijk waren we aan de beurt. Voor mij werd een yoghurt ijsje besteld zonder slagroom want ik zou doodziek worden anders en helemaal niet tegen slagroom kunnen. Een leugen van heb ik jou daar, ik vind slagroom lekker en wordt er helemaal niet ziek van maar goed. Het was niet de eerste leugen van die dag bedacht ik me. En ijs zonder slagroom is lekkerder dan helemaal geen ijs. We liepen weer terug naar het veldje. En natuurlijk werden we nagekeken, nagewezen en er werden nog wat opmerkingen gemaakt. Die ik wel hoorde en me tegelijkertijd verschrikkelijk opgewonden maakte.

Op het veld mocht (moest) ik gaan zitten op mijn kleed en uit mijn luiertas werd de slab met het hele mooie opschrift gepakt. Wat een beetje gegrinnik niet kon onderdrukken. En dat deed me niks. Ik voelde me klein en opgewonden. En het ijsje was me drie keer te klein en te snel op. Een van de meisjes keek in de luiertas en zag de schone pull up luier en haalde deze uit de tas vandaan en voelde er eens aan. Met belangstelling gevolgd door haar vriendinnen. En van het deskundig commentaar gezien dat het best wel een dik broekje was. En ook wel een leuke print had. Daar voelde ik me toch wat ongemakkelijk onder.

Ineens kwam er een beetje haast. Hans zei dat het tegen vieren begon te lopen en dan thuis wilde wezen om dat hij nog wat af te handelen had met een persoon. Ik wist dondersgoed waar het over ging. En voelde me ook goed aangesproken. De meisjes stonden ook op en gingen weg met als afscheid voor mij een knuffeltje. En tegen Hans en Joop dat het een leuke bijzondere ontmoeting was.

De spullen werden ingepakt en ik moest alvast mee naar de auto en lief wachten tot alle spullen in de auto gezet waren. Onderweg datzelfde clubje jongens (die me in de maling stonden te nemen bij de ijscowagen) nog tegengekomen die bulderden van het lachen.

Dat we in de auto zaten kreeg ik een koud blikje cola te drinken en toen op naar huis?

Wordt vervolgd!

Logeren deel vier (the final part)

Lekker fris en koud die cola. En ik had echt dorst! Maar tegelijk dat ik aan het drinken was moest ik plassen en aan het wiebelen werd er van de af de voorkant opgemerkt, "ben je aan het plassen"?

Enigszins beschaamd bekende ik dat. En het gevoel van de dikke strak omgespelde luier om me billen heen en het vooral dikke veilige warme gevoel tussen mijn benen deed me blozen. Dat gevoel had ik tenminste. Zo warm als het buiten was zo heerlijk koel was het in de auto.

Ik voelde een beetje over mijn dikke broek heen. Waanzinnig gewoon zoals mijn broek duidelijk de luier contouren liet zien en dat pokéman T shirt erbij aan. Ik voelde me werelds klein. Zalig gewoon. Het zachte van de luier het gladde gevoel van het plastic broekje. En af en toe het geluid van het ritselende plastic luierbroekje. Ik was helemaal ergens anders met mijn gedachten.

Er werd me gevraagd hoe ik mijn dagje had beleefd en in eerste instantie hoorde ik het niet eens. Zo ver weg was ik. "Peter", hoorde ik nu een dwingende stem, "er wordt wat aan je gevraagd!" Ik schrok op uit mijn gedachten en was helemaal weer bij de les.

"Hoe was je dagje, tot nu toe"? Vriendelijker dit keer werd het me nogmaals gevraagd. Naar waarheid antwoordde ik dat ik het super spannend gehad had. En ik moest denken aan de loop naar die ijscowagen. De mensen die er stonden, de blikken waarmee ik werd opgenomen. Het gegniffel van de kleinere kinderen. Die jongens die me ronduit in de maling stonden te nemen. Het verschonen op het veld. Ik wist niet goed wat ik het spannendst gevonden had. Ik trok meneer beer bij me op schoot en hield meneer beer voor mijn buik en twee armen om meneer beer heen. En tegelijk een wilde sensatie in mijn kop.

Heerlijk deze dag, de vernedering en de opwinding gelijk. Het lopen, de sensatie die je voelt als je een luier aanhebt. Vooral het grote stuk wat er gelopen werd. Ik voelde van alles, maar bovenal een tevreden gevoel. Het warme aangename gevoel van de luier. Heerlijk gewoon. Sensationeel, een ander woord heb ik er niet voor.

Ik spitste mijn oren want ik hoorde iets wat me angst inboezemde en tegelijk een opwinding. Er werd gepraat over een paar boodschappen die nog gedaan moesten worden en dat het misschien wel handig zou zijn om dat meteen op de terugweg te doen. Ik keek langs mezelf heen en zag die onwijs opvallende luier. Ik wist niet wat ik moest denken. Ik zag mezelf al lopen in een winkel en dan die luier. Oh, de schaamte, weer mensen die je aankijken, weer misschien een groepje jongens die je uitlachen. "Lijkt je dat nog leuk Peter"? "Om meteen boodschappen te doen"? Ik was bang en verward en wilde niet meer, ik wilde naar huis. Gek genoeg stond op dat moment het huilen me nader dan het lachen. Thuis in een afgeschermde en beschermde omgeving een luier dragen en zelfs alleen met een babypakje aan, dat kon me niets schelen. Maar nu nog een keer mee boodschappen doen. Dat was echt teveel van het goede allemaal.

Hans stak zijn hand naar achteren en haalde me een beetje over mijn knie aan. "Lieverd doe maar rustig, we gaan zo lekker in één keer door naar huis en dan halen we straks wel wat te eten". De spanning werd me nu echt allemaal en beetje teveel. Joop draaide een parkeerterrein op van een benzinestation en Hans haalde een ijsje voor me en stapte achter in.

Hij maakte de veiligheidsriem van me los en trok me tegen zich aan. Ik kwam breeduit op de achterbank te zitten heerlijk tegen Hans aan. En voelde dat de auto weer in beweging kwam.

"Lieverdje toch", zei Hans "plagen doe ik je graag, maar kwetsen is andere koek". "Genoeg gehad voor vandaag?" Ik voelde me rustiger worden maar genoeg voor vandaag had ik nog lang niet. Ik wilde graag, hoe vreemd het ook klinkt billenkoek voor de natte luiers. Ik zei tegen Hans dat ik dolgraag verder wilde spelen maar binnen. Niet meer mee met luiers aan buiten. Daar had ik even genoeg van. Mijn portie had ik daarmee gehad.

Hans streek me door mijn haar en ik kreeg er een kus in. Ik werd geknuffeld over mijn borst, over mijn buik gekieteld en de belofte dat we verder binnen gingen spelen. Een loom en rustig gevoel viel over me heen en ik dommelde een beetje weg.

Ik werd helemaal wakker omdat we thuis waren. Ik werd wakker geschud en ik werd uit de auto getild. Op de bank binnen gingen mijn schoenen uit. Er werd koffie gezet en ik rook een heerlijke geur van vers gezette koffie. En ik kreeg een heerlijk vers gezette mok koffie. Joop trok me tegen zich aan, en ik kwam met mijn benen languit op de bank te zitten en leunde heerlijk tegen Joop aan en voelde me veilig vastgehouden. Een beetje wijdbeens en een arm om mijn middel. En zijn hand op het dikste gedeelte van de luier. Zo hebben we een tijdje gezeten en voelde me helemaal bijtrekken. "Gaat het weer?", werd er vriendelijk gevraagd. "Ik was echt doodsbenauwd dat ik mee moest boodschappen doen", antwoordde ik. Ik werd aangehaald en er werd me nogmaals gewezen op de mogelijkheid om gewoon ‘normale’ kleding te gaan dragen.

Ik wilde dat pertinent niet! Nu dat we weer gewoon in huis waren wilde ik dolgraag verder de dag doorbrengen als kleine jongen. Lekker lopen met een babyflesje. Heerlijk lopen met meneer beer, lekker op schoot kruipen als ik daar zin in heb. "Tuurlijk mag je dat", "Je bent toch ons kleine leasekindje?" Ik voelde dat ik moest drukken en maakte hier melding van. Ik werd overeind geholpen, mijn broek werd naar beneden gedaan en voelde hoe de babysluiting werd losgemaakt. Mijn luierpakje en T shirt werden in 1 beweging over mijn hoofd uitgetrokken. De luier werd in 1 keer naar beneden getrokken en ik kreeg een zachte tik voor mijn bips en mocht gaan. "Goed je billen afvegen als je klaar bent en de wc doortrekken". Hoorde ik nog. Ik kwam weer helemaal terug in mijn rol en opgelucht het toilet af. Ik had gedaan wat ik moest doen en wat me gezegd was. In de keuken kreeg ik mijn T shirt weer aan en moest mijn handen wassen en daarna trok Joop me tussen zijn benen. "Houdt zelf eens je shirtje op?" En ik voelde hoe ik werd gecontroleerd tussen mijn schaamhaar op een eventuele beginnende luier uitslag. Mijn liezen werden goed bekeken. En ik moest me omdraaien voor mijn billen. "Heb je gezien hoe laat het is"? Ik zag dat het bijna 4 uur was. En tegelijk een erectie. "Ja" zei ik zachtjes. Joop keek me aan en trok me op zijn schoot. Ik voelde me niet bang of zo. Om zo met een stijve duidelijk zichtbaar zo op schoot te zitten. Er werd toch verder niets mee gedaan, dat wist ik uit ervaring. "Zo dadelijk is het ‘pay-time’ jongen" zei hij zachtjes. "Wil je dat nog"? Ik knikte van ja en zei ook hartgrondig dat ik verder wilde spelen.

"Dan is het goed", zei Joop. Ineens een stem van boven, "Peter!, waar blijf je". Ik kreeg een zacht tikje voor mijn bips en een kus op mijn wang. "Pay-time, jongen". En met een harde lul en een opgewondenheid sloop ik naar boven om mijn standje en pak billenkoek in ontvangst te nemen.

"Op je kamer komen!", en harder dan nu kon mijn lul niet meer worden. Ik stond in mijn kamer en keek in het gezicht van Hans. "Waar bleef je?" ik antwoordde dat ik nog bij Joop moest komen. "Heeft Joop je bekeken op luieruitslag"? Ik antwoordde zachtjes van ja.

"Heb je luieruitslag"? Ik schudde zachtjes mijn hoofd van nee. "Schaam je jezelf nu niet om als zo een grote jongen met een luier aan te moeten lopen omdat je nog in je broek plast"? Mijn opwinding werd alleen maar groter. "Hoe oud ben je nu eigenlijk"? 18 antwoordde ik zachtjes. "18??????????" beetje smalend, "en dan nog luiers om????????" Ik zei helemaal niets maar ik voelde een kleur opkomen niet gewoon meer.

"Loop eens mee, baby, dan kun je de schade van vandaag zien". Ik werd bij mijn hand gepakt en de badkamer ingenomen. In het ligbad lag de verzameling natte luiers om gespoeld te worden. 1 luier en broekluier van vannacht en de drie luiers en broekluiers die ik vandaag had gedragen. "Tel ze eens?" werd er gevraagd en ik deed wat me gezegd werd en ik bleef maar die erectie houden. "Heb je de luiers geteld, of moet ik ze natellen"? Ik antwoordde dat het niet nodig was er lagen 4 luiers in het bad en 4 broekluiers.

"Wat hadden we afgesproken vanochtend, ik weet het niet goed meer" zei Hans tegen me, "was het niet iedere natte luier 5 klappen voor je billen"? Ik slikte en maakte de rekensom van 8*5 klappen maakt 40 klappen voor mijn billen. "Ja" zei ik zachtjes. "Je nachtluier ‘schenk’ ik je, dat maakt al 10 klappen minder".

"En toch vind ik het niet eerlijk", "wat vindt je niet eerlijk"?, vroeg Hans liefjes, "dat ik een grote jongen zijn luier moet verschonen en een luierwas heb van heb ik jou daar?"

Nee, knikte ik zachtjes. "Wat dan, wat vindt je niet eerlijk", en terwijl Hans dit vroeg had hij me kin vast en ik kon niet anders dan hem aankijken. Het was een ijzeren greep, een bankschroef, daar zat mijn kin tussen.

"Die luiers heb ik met twee tegelijk gedragen, dus eigenlijk moet je het delen door twee". Hans liet mijn kin los en haalde zijn schouders op. "Ook goed, dan krijg je er 15, ik sla wel dubbel zo hard dan". Ik was afgebluft, en moest aan de hand met Hans meelopen die nog wat naschamperde over jongens die maar niet zindelijk kunnen worden. En nog steeds had ik een verschrikkelijke erectie. Hans ging in de stoel zitten en nam me over zijn knie heen en behoedzaam dat mijn lul nergens tussen klem kwam te zitten. "Of vindt je het soms lekker om een luier te krijgen en in je broek te plassen", een vraag die onbeantwoord bleef.

Ik werd nog wat geschikt en pats! Vlammend hard. "Hardop tellen de volgende, deze telt niet, deze klap was om te proberen en onverdiend was deze klap niet helemaal want je hebt toch met jezelf gespeeld gisteravond in bed". Ik zei niets. "Nou, geef eens antwoord of wil je nog een probeerklap"? Ik koos eieren voor mijn geld en gaf het toe.

De slagen volgden elkaar snel op hard, trefzeker en ik het gevoel dat mijn billen in brand stonden. Bij de veertiende kon ik een snik niet onderdrukken. En de laatste klap was in vergelijking met de andere bijna teder. Ik werd opgepakt en naar de hoek van de kamer gestuurd. "Ga daar maar eens denken wat je gedaan hebt om deze straf op te lopen".

Mijn erectie was helemaal weg. En beschaamd stond ik in de hoek met rooie billen en een T shirt waar een luierspeld in ging om dat rooie kontje goed te laten zien.

Ik hoorde Hans in de badkamer de kraan opendraaien en de luiers werden gespoeld. De pijn zakte weg en maakte plaats voor een warme tinteling. En door de lopende waterkraan kreeg ik aandrang. Ik begon hem lelijk te knijpen, ik durfde niet uit de hoek te komen en riep met een benauwd stemmetje "Hans, Hans". Meteen was hij in de deuropening en vroeg me wat er was. "Ik moet plassen". Ik mocht naar de badkamer en kon ongestoord mijn plas doen.

Hans was op mijn kamer en riep me. Ik werd op de commode geholpen. En hij begon een beetje met strijken en knuffelen en onderwijl dat ik een dondersteen maar wel een lief dondersteentje was. Kriebelde over mijn buik en ja hoor, weer een erectie. Ik werd wat omhoog geholpen en mijn shirt ging uit en zo lag ik alleen met mijn Tom en Jerry sokken aan. Deze gingen ook uit. En mijn enkels gingen omhoog en ik werd gezalfd en gepoederd. Op een erg tedere manier en onder voortdurend praten met verkleinwoordjes. Ik werd helemaal waanzinnig. Mijn billen die geen pijn meer deden maar aangenaam tintelden, een lege blaas en een verschrikkelijk geilheid overviel me. Dikke luier onder mijn billen, luier vastzetten in een broekluier stappen. Dit keer met kabouters bedrukt en een zacht geel plastic luierbroekje. Zacht werd ik zo over mijn billen gewreven en wankelde wat. Ik werd er duizelig van. Het bonsde in mijn kop.

Ik kreeg weer een luierpakje aan mijn T shirtje aan. De speld was er ondertussen uitgehaald en de wielrenbroek. Ik voelde een waanzinnige sensatie. "Ga nog maar even liggen lieverd".

Teder over mijn wang aaien en zelfs de spiegel werd zo gedraaid dat ik mezelf kon zien. Ik knapte bijna uit elkaar. De hand van Hans van uit mijn kruis naar boven wrijvend om mijn erectie meer de ruimte te geven. Het gepraat tegen me. Het spiegelbeeld. En Hans bleef maar doorwrijven. Ik snakte naar adem, het maakte me helemaal wild. Met lange halen over de luier heen, van boven naar beneden. Weer kriebelen over mijn buik en ik besloot over mijn luier te wrijven. Ik kreeg een tik op mijn handen met de mededeling "afblijven".

Ik stond op punt van klaarkomen en Hans drukte tussen mijn benen de luier strak tegen mijn ballen op. Pijnlijk! En weer opnieuw wrijven en weer zachtjes en heel beheerst. Tot twee keer toe heb ik bijna klaargekomen en bij de derde zei Hans, "Toe maar", en wat er toen gebeurde.

Onwijs die gevoelens die loskwamen het kwam van uit mijn tenen leek wel. Ik zag van alles, instortende flatgebouwen, vliegtuigen, moorkoppen, blote borsten zalig. Het prettige namasseren. Ik was voldaan, meer dan voldaan. Zachtjes en voorzichtig me broek op mijn enkels. Babypakje los, plastic broek en broekluier uit, de spelden uit de luier en de vraag, wil je nog een luier om? Of een gewoon onderbroekje.

Natuurlijk wilde ik een schone luier om! Ik werd weer verzorgd en het scheelde niet veel of ik kwam weer! Ik werd aangekleed en mocht naar beneden terwijl Hans de was automaat volpropte met luiers en de machine aanzette.

Beneden wenkte Joop me, hij zee niks maar het gevoel om op schoot getrokken te worden waanzinnig fijn geaaid worden. Ik voelde me zo waanzinnig! Ik kreeg mijn flesje van hem en heb heerlijk op schoot zo genoten. Hans kwam ook de trap af denderen en hun twee namen nog koffie.

Heerlijk nagenieten zo. Joop kuste me op mijn wang en vroeg, "weet je nu waarom je straf gehad heb"? Ik knikte. "Waarom dan"? Omdat ik in mijn broek heb geplast. "En wat nog meer", vroeg Hans dreigend, "Nou"?

Ik lachte een beetje smerig en zei dat ik stiekem op een hele vette manier ben klaargekomen vannacht in bed.

Joop kneep me fijn en zei tegen Hans, "En jij wordt daar boos over"? "Het is een gezonde jongen hoor". Hans zei alleen maar en beetje lachend, "ik offer me wel op en ga wel eten halen"!

Dat Hans de deur uit was kreeg ik een tik voor mijn kont met dat leuke geluid en dat lekkere gevoel en ik moest helpen de tafel dekken. En ik kon bijna niet wachten op eten!

Het werd een uitgebreide Chinese rijsttafel heerlijk gewoon. Gewoon gegeten aan tafel tegenover Joop en Hans en zonder slab, met mes en vork (geen stokjes) en een vette pot bier (wat ik op dat moment nog lekker vond ook!) en zo nog even de dag doorgenomen, ik heb die dag heel erg intensief beleefd!

(Ik heb me opgeofferd trouwens om de tafel af te ruimen en de afwasmachine een schop te geven).

Peter!


Terug