Mijn Beleving


Hoe ik het een beetje ervaar.

Het is moeilijk om gevoelens te verwoorden. Het is me een beetje te makkelijk om te zeggen, ik vind luiers heerlijk om te dragen en verder niets.

Maar wat is er dan zo comfortabel aan? Een vraag, die ik niet één, twee, drie kan beantwoorden. Ik kies niet voor de makkelijkste weg, ik zal het proberen te beschrijven. En dan proberen netjes te blijven met schrijven.

Voor mij is het een combinatie van dingen. Ik zie het peutertje spelen als een spelletje wat me ontspanning geeft. En tegelijk een enorme seksuele opwinding. Iedere vezel in mijn lijf is dan volgepompt met adrenaline. (dat idee heb ik tenminste) De spanning die je voelt, het moment van een luier omdoen bij jezelf. Of liefst het laten omdoen! En helemaal verschrikkelijk lekker is het als het op de enige echte ‘baby’ manier gebeurt. Al het begin, dat je moet komen om uitgekleed te worden. Je staat dan voor je verzorger(ster) terwijl een paar ‘geoefende’ handen je kleren losmaken. Onder het uitkleden, dat er een beetje tegen je wordt gepraat. ‘Dat het tijd voor het kleine mannetje wordt om te gaan slapen’. (mijn kleine mannetje begint dan ineens verschrikkelijk groot te worden ) Opgetild worden terwijl je zo helemaal naakt bent en dan op bed neergelegd, (of in mijn geval op de commode).

Terwijl je ligt dat je even over je buik wordt geaaid/gekieteld en dan even met babybrabbelwoordjes tegen je gepraat wordt. Dan voel je dat je bij je enkels wordt gepakt en dan zo omhoog wordt getild. Je ligt op deze manier op een gruwelijke (lees geile) manier te kijk voor je verzorger(ster). Je billen die gezalfd worden.

Je voelt een hand over je billen die je insmeert met lekker ruikende zalf. Er wordt tegen je gezegd dat het wel nodig is om je zo te verzorgen om je billen zo tegen luieruitslag te beschermen. Je voelt weer dat je neergelegd wordt en je benen een beetje uit elkaar gedrukt worden. En nu tussen je benen wordt gezalfd. Je ballen kloppen dan bijna in je keel. Dan zie je dat er een luier wordt gepakt. Je enkels voel je weer in een ijzeren greep en je billen gaan weer omhoog terwijl daarna de luier onder je kont wordt geschoven.

 Je billen gaan weer naar beneden en je voelt het zachte van de luier aan je billen. Je benen worden weer uit elkaar gedrukt en je voelt hoe de luier tussen je benen door wordt getrokken. Het zachte, het dikke van de luier over je kloppende lul. Vakkundig de luier wordt vastgezet. Het lijkt net of je billen en je ballen en je stijve lul in een soort van harnasje zitten ingepakt. Het zit allemaal heerlijk dik en lekker zacht. Het voelt allemaal zo veilig. En er wordt maar tegen je gepraat. Dat het kleine mannetje zo lekker ligt te genieten en zo. Je kunt het haast wel uitschreeuwen van geiligheid. Of nog erger door het plafond springen. Je wordt opgepakt en je moet op je eigen benen gaan staan. En op dat moment voel je pas goed wat je tussen je benen en om je billen hebt zitten.

Dat dikke, zachte en vooral veilige gevoel. Je krijgt dan de opdracht om in een plastic broekje te stappen. En je voelt hoe het broekje wordt opgetrokken en er wordt dan gecontroleerd of werkelijk alles van de luier zit verstopt onder het plastic broekje. Je ‘armpjes’ uitsteken en je krijg zo je luierpakje over je hoofd heen. Je voelt hoe het pakje je lichaam omsluit en naar beneden wordt getrokken. En tussen je benen wordt dichtgeklikt. Daarna je pyjama aan. En dan even flink geknuffeld worden of lekker wild stoeien. Mee naar beneden genomen worden terwijl je een knuffelbeer in je handen geduwd krijgt. En liefst je speen in je mond. Ik voel me dan zo verschrikkelijk geil klein! Ik wil dan op schoot zitten en een paar armen om me heen voelen die me beschermend vast houden. En liefst op deze manier in slaap vallen. Dat is het summum van genot. Op dat moment zou het me niets kunnen schelen als de wereld instort. Er kan me dan toch niks gebeuren.


Terug