Bijpraten


Niet altijd gaan de dingen zoals je dat graag zou willen hebben. Dat is moeilijk maar dat heb je niet altijd voor het uitzoeken. Tis nu eind augustus, studiejaar is weer begonnen en ik hoop een beetje hectische (maar vooral nare) periode even af te sluiten. Ik heb melding gemaakt dat er iets in me bloed was gevonden wat daar niet in thuis hoorde. Na verder onderzoek bleek dat 'loos' alarm te wezen. Bij weer een verder onderzoek kwam er iets uit waar ik een beetje mee van mijn stuk raakte. En twee chemokuren later lijkt het tij te keren in mijn voordeel.

Ik heb een tijdje helemaal niets aan de site gedaan, ik had andere dingen aan mijn hoofd, mijn kop stond hier helemaal niet naar om gezellige stukjes te schrijven. Nu dat alles weer wat de goede kant op lijkt te gaan ben ik zo voorzichtig aan weer begonnen om een aantal dingen op een rijtje te zetten. En weer een beetje te gaan schrijven. Ik heb een heerlijke vakantie gehad. Ik ben in Frankrijk geweest en dan zat ik misschien in een goede gedeelte, het was wel warm, maar niets gemerkt van branden of brandjes en helemaal geen noodweer meegemaakt of zo.

Tis alweer een paar weken dat ik weer in het 'gewone' leven meedraai. En ik moet er nog erg aan wennen. Vakantie bevalt me toch stukken beter.

Tot zover even mijn persoonlijke update!


Terug