Logeren


Ook dit verslagje is gepost op mailinglist BDSM_voor_jongeren.

Logeren

Logeren. Het laatste logeerpartijtje is van de zomer geweest. En heeft wat langer geduurd dan deze keer maar desondanks kan ik er verschrikkelijk naar uitkijken. En ik heb er weer vreselijk van genoten. Dit keer ben ik niet buiten geweest, niet mee geweest boodschappen doen of zo. Niet naar de bioscoop. Maar gewoon in huis. Mijn foster-parents hebben vorig jaar een kamertje speciaal voor me ingericht. Ze waren vorig jaar met een verbouwing bezig van hun huis en hebben meteen mijn kamer iets anders ingericht.

Door een toeval hebben ze meubels kunnen kopen die afkomstig waren van mensen die thuis hun gehandicapte zoon verzorgden. Beroerd genoeg voor die mensen konden ze de verzorging niet meer aan. Hun zoon opgenomen in een verzorgingshuis (om het netjes te zeggen, ik had wat anders in gedachten) en die meubels wilden ze kwijt. Het bracht teveel nare herinneringen boven. Mijn fosters hebben de meubels over kunnen nemen. En mijn kamer ook meteen maar ver en herbouwd. De kamer is in 'Winnie de Poeh' stijl. Behang en inrichting gewoon monsterlijk! Tja en dan de meubels, in een babykamer zouden ze niet misstaan. Alleen met dit verschil, de afmetingen zijn anders. Dus ik pas makkelijk in bed, op de commode. Verder hebben ze een kinderstoel voor me. Een speciaal merk waar ik zelfs zonder moeite nog met gemak in pas. En een tweelingbox. Hier pas ik ook nog ruim in! En in de woonkamer is een hoekje ingericht bestemd voor de kleine kinderen van visite maar ik maak er dankbaar gebruik van.

Dat ik binnen kwam bij ze, wist ik meteen hoe de vlag er bij hing. De box stond uit en de kinderstoel had een prominente plaats in de kamer. Mijn jas uit en een uurtje even lekker bijpraten. Lekkere mok koffie gedronken met wat erbij. En heimelijk hoopte ik dat ik snel mijn luier om zou krijgen. Ik was er helemaal klaar voor zogezegd. Ik had er een week naar uitgekeken en nu moest het maar gebeuren ook.

'Kijk eens moppie?' en ik kreeg een cadeautje in handen gedrukt. Ik scheurde het papier los en er kwam een heel pakketje nieuwe plastic luierbroekjes uit. En het mooie, bedrukt plastic, kinderachtiger kon haast niet. Ik vouwde een broekje open en merkte dat er een drukkertjes sluiting inzat. heerlijk glad zacht dat plastic. Ik werd aangekeken en eindelijk de vraag, 'wil je een broekje proberen?' Ik kon het wel uitschreeuwen JAAAAAAAAAAAAAAA. Maar ik durfde niet meer dan alleen maar verlegen te knikken. Ik werd meegenomen naar boven en moest vooruit de trap oplopen en naar mijn kamer. En zoals eigenlijk normaal ik werd snel, vaardig en liefdevol uitgekleed, onder het voortdurend tegen me praten met verkleinwoordjes.

Ik werd er duizelig van. Ik voelde me in heel andere sferen en meteen een erectie. Mee naar de badkamer en daar zag hoe het bad langzaam volliep en werd opgetild en erin gezet. Er werd me een eendje in mijn handen geduwd en daar moest ik maar even zoet mee gaan spelen. Terwijl ik werd gewassen door mijn verzorger. Ik moest gaan staan en voelde hoe mijn billen werden gewassen en tussen mijn benen en mijn piemel. Ik werd afgespoeld met lauw water. Uit bad getild en helemaal gedroogd met een groot zacht badlaken. En als maar dat tegen je praten. Of ik nog lief was. Als ik een groot jongetje ben geweest ben en me netjes had gedragen. En dat ik een lekker koppie heb. Zelfs nog even kiekeboe gespeeld. En ondertussen helemaal drooggewreven werd.

Ik voelde een arm onder mijn kont en voelde dat ik werd opgetild. En nog steeds had ik mijn badeendje in mijn handen en ik voelde me erg klein! Heerlijk gewoon. Ik werd op de commode getild en goed neergelegd. Helemaal ingesmeerd worden met babylotion. En overladen met kusjes. Ik voelde me monsterlijk klein en geen moment van schaamte had ik om me zo te laten gaan. Zelfs een paar kusjes op mijn billen. Ik werd op mijn rug gedraaid en terwijl er zacht over mijn liezen werd geaaid. Toen  kwamen de spelregels, ik mocht helemaal klein wezen en alles in mijn luier doen, op één klein dingetje na en dat was mezelf bevredigen. 

Ondertussen een speentje in mijn mond en ik kreeg meneer beer in mijn handen. Ik genoot van het verzorgen (en voel het nog wel als ik met mezelf aan het spelen ben, ik zie dan de hele film in 3 d beelden terug). Mijn enkels werden beetgepakt en werd opgetild. Voelde hoe ik luierzalf op mijn billen kreeg en er een dikke voorgevormde katoenen luier onder mijn billen geschoven kreeg. Vaardig en snel werd de luier vastgezet. Ik voelde me heerlijk om zo verwend te worden. 'Welk broekje wil je aan lieverd?' was de vraag en ik wees naar een broekje met beertjes wat werd opgehouden.

De drukkertjes van het broekje werden losgemaakt en ondertussen werd er gezegd dat me dat héél erg cute zou staan. Ik was helemaal weg van de wereld en voelde me in een soort trance. Mijn enkels werden nogmaals gepakt en het broekje werd onder me geschoven en net als op de manier van de luier werd het broekje dicht gemaakt. En hier en daar werd er in stratechische plekjes van de luier gewreven en geknepen. Gecontroleerd of alles van de luier wel onder het broekje zat. En ik werd een beetje omhoog geholpen en mijn luierpakje werd over mijn hoofd gedaan. En ik kon mezelf in de spiegel zien. Natte haren en een kleur op mijn wangen waar een appeltje jaloers op zou worden. Ik werd weer op mijn rug geduwd en mijn billen werden omhooggetild de flap van het luierpakje werd gezocht en tussen mijn benen vastgemaakt.

En ik werd verschikkelijk geknuffeld. Net zo zoals ik me voorgesteld had en me erop verheugd had. Ik werd gekieteld en ik voelde me waanzinnig klein. ik werd opgetild en moest op mijn eigen benen staan en met een huivering voelde ik de luier tussen mijn benen en om mijn billen en voelde dat er zachtjes werd gewreven over de voorkant. het maakte me helemaal gek van geiligheid. 'Zo, ons kleine mannetje is helemaal schoon en droog', hoorde ik. 'We zullen dit binkie is even mooi gaan aankleden'. Ik zag dat er een maillot werd gepakt en zo werd voorbereid dat eerst mijn ene voet er in ging en toen de andere. Ik voelde hoe de maillot werd opgetrokken en over mijn luier werd getrokken. Er kwamen bretels tevoorschijn en werden vastgemaakt aan de maillot. 'Zo dan kan je je maillot niet verliezen moppie'. En ik werd in een shirt geholpen. Ik mocht zelf mijn sloffen aan doen (van die beesten figuren), ik kreeg mijn beer in mijn handen. En moest nog even zoet gaan zitten want dan zouden mijn haartjes gekamd woorden.

Dat Hans hiermee klaar was nam hij me bij de hand en zette me voor de spiegel neer. Ik zag mezelf en wist niet meer hoe ik het had. Héél erg duidelijk zichtbaar die luier. Een waanzinnig gevoel maakte zich van me meester. Het shirtje wat niet echt lang was liet helemaal niets verborgen van mijn luier en zelfs mijn luierpakje scheen een beetje door de maillot heen. Ik kreeg een tik voor mijn ingepakte billen en werd naar beneden gestuurd. Ik liep de trap af en beneden in de kamer wilde ik op de bank gaan zitten. Ik kwam alleen niet langs Joop heen. Die trok me op schoot en ik gaf helemaal geen tegengas. Dit kwam me eigenlijk beter uit. Ik weet nog héél goed dat hij schrok als ik wel eens spontaan bij hem op schoot kroop. En nu trekt 'ie mezelf op schoot. Dit was dus helemaal best. Met mijn speen in mijn mond schikte ik me goed tegen Joop aan en liet alles over me heen komen. Zijn zware basstem zijn onhandig geknuffel. En vooral het stevig vastgehouden worden is gewoon heerlijk. Ik voelde me helemaal wegzakken. 'Zit je luier lekker knulletje'? vroeg Joop aan me en hield me net als een kleine jongen in mijn kruis vast. Ik voelde een aangename druk op mijn luier. En had een béétje erectie. Af en toe wreef hij even over de voorkant wat mijn erectie in ieder geval niet minder maakte. 'Nou, geef eens antwoord'. vroeg Joop nogmaals. Ik knikte braaf en antwoordde dat mijn luier me een fijn gevoel gaf. Ik kreeg een kusje in mijn natte haren en er werd gezegd 'je ruikt zo lekker' en half fijngeknepen en gekieteld worden. Godsamme, allebei zijn ze zo sterk, zowel Joop als Hans, handen als bankschroeven als je vast zit, kom je echt niet meer los.

 Niet dat ik het nou vervelend vind, ondertussen was Hans ook naar beneden gekomen en ik kreeg meneer beer in mijn handen gestopt. 'Goed op je beer passen', was de boodschap die er achteraan kwam. Er werd wat te drinken gemaakt voor mij een flesje en mijn twee verzorgers gingen aan de koffie zo te ruiken. Hans kwam binnen en zonder omwegen deed hij me een slab voor en drukte me mijn flesje in mijn handen. Heerlijk om zo op schoot te zitten stevig te worden vastgehouden en helemaal in stijl van mijn flesje te genieten. iedere keer als ik mijn flesje uit mijn mond had werd mijn mond met mijn slab schoongeveegd. En als ik dan een beetje afwerend gebaar maakte draaide dit weer uit op kietelen. En als je dan je benen beweegt voel je zo heel duidelijk die dikke luier om je billen en tussen je benen zitten. 'Zo, jij gaat lekker in je eigen stoel zitten en op je eigen kont, dan kunnen wij ook rustig drinken', en onderwijl werd ik opgepakt en naar mijn kinderstoel gebracht. Ik werd daarin gezet.

Het blad aan de voorkant ging erop en het riempje werd tussen mijn benen vastgemaakt, dit om te voorkomen dat ik er uit zou glijden en op de grond zou vallen en me zou kunnen bezeren. Ik kreeg weer mijn flesje en zo zat ik in de kinderstoel wijs te kijken en ik voelde me wonderbaarlijk. Het riempje schuurde een beetje tegen de luier. En gaf me hele wilde gevoelens. Nu wist ik dat ik een tijdje in mijn kinderstoel zou moeten blijven zitten. Ik was er helemaal op voorbereid. Een dikke luier om, ik zou er niet uit hoeven om een plasje te doen of zo. En ik kreeg mijn kleurboek en mijn kleurstiften. Een knuffel en een aai over mijn wang en moest zoet gaan kleuren. Ik deed verschrikkelijk mijn best. En was héél mooi bezig om binnen de lijntjes te blijven. Nog steeds mijn flesje binnen handbereik en mijn slab om. En af en toe werd er gevraagd of ik het nog fijn had. Misschien dat je hier een raar idee over krijgt wat mijn antwoord was. Een 18 jarige jongen gekleed in een maillot met een dikke luier erin en in de kinderstoel. Ik voelde me onwijs prettig. Heerlijk!

Ik lette helemaal niet meer op de tijd en werd met rust gelaten en heb verschrikkelijk mijn best op mijn kleurplaat gedaan en ik moet zeggen een kleuter had het me niet kunnen verbeteren. Ik voelde een plasje opkomen en zonder aarzelen liet ik het lopen in mijn luier. Een heerlijke warme gloed voelde ik in mijn luier. En het geschuur tegen het riempje van de kinderstoel op met mijn luier. Ik stond op klaar komen. Mijn onrustig gewiebel wekte de aandacht van mijn verzorgers op en Hans liep naar me toen en aaide en kietelde me even en vroeg me terwijl ik een zachte kus op mijn wang kreeg of ik nog lief was. En voelde onder het blad aan mijn luier. Ik verwachtte een opmerking of zo, maar ik werd uit mijn stoel geholpen en mocht even lopen om mijn benen te strekken. En even lopen spelen met 'knexx'. lekker stoeien, mezelf onwijs laten knuffelen. En weer een grote plas. Mijn luier begon nu behoorlijk nat te worden maar hinderde geenszins. En heerlijk gevoel gaf het, een dikke warme natte luier tegen mijn billen en ballen op en het gaf een waanzinnig gevoel tussen mijn benen. 'Zo, ons kleine mannetje kan wel even in de box', ik werd opgepakt en opgetild en voelde ondanks de dikke luier een hand onder mijn billen.

Opgetild worden en ik sloeg mijn armen om de nek van mijn verzorger heen. Nog steeds een speen in mijn mond en mijn slab om. Ik werd op mijn rug in de box gelegd ik kreeg meneer beer naast me en tegen meneer beer werd gezegd dat hij goed op mij moest passen. Er werd een leuk stukje muziek op gezet en ik voelde me me heerlijk. Ik lag bij mezelf een beetje over mijn luier te wrijven en het gaf me een waanzinnig gevoel. Die dikke luier wat heerlijk om je heen zit. Het zachte van het plastic broekje onder je kleding, het beetje kraken. Ik kwam in mijn luier op een geweldige manier klaar. Zo in de kamer en in de box en in het bijzijn van mijn foster parents die net deden of ze niks in de gaten hadden. Een speen in me mond en maar wrijven, wrijven, wrijven. Ik schrok omdat Hans naast de box stond en me een nieuw flesje drinken aangaf. Mijn truitje goed trok en me ook nog prettig namasseerde over mijn luier terwijl ik lag te drinken. En af en toe over mijn wang aaien. 'We zullen je zo een lekkere droge luier omdoen jochie'. En ik was daar echt een toe. Het begon me nog net niet te irriteren maar ik had een ander gevoel ik was een beetje bang dat ik ondanks een plastic broekje aanhad begon te lekken. Ik had het gevoel dat mijn luier op en top verzadigd was.

 Ik mocht uit de box komen en ondertussen was er een soort van matrasje neergelegd en hier ging weer een badhanddoek over heen. Er werd wat tegen me gepraat en onder tussen werden de bretels losgemaakt en mijn maillot ging naar beneden. Ik werd neergelegd op het matrasje en de maillot ging verder uit. En Joop nam het over van Hans. Dit was voor mij helemaal nieuw en ik werd er wat onrustiger door. Joop heeft me nog nooit verschoond. En ik moest denken aan de eerste keer dat Hans mij een luier om deed en het einde van het liedje was dat de ik de luier niet omgespeld kreeg maar aangespeld.

Hij prikte toen van louter zenuwen een luierspeld dwars door de luier en mijn lijf heen en dat deed verrekte zeer! Gelukkig had ik nu luiers met klittenbandsluiting en goed passende luiers. Dus dat zou me toch niet overkomen. Voorzichtig en behoedzaam maakte Joop de drukkertjes van mijn luierpakje los en tilde me voorzichtig op en schoof het pakje wat omhoog. 'Wat een leuk broekje heeft mijn kleine jongetje aan', en streek me even over mijn plastic luierbroekje. 'Wat een natte broek heb je?' en streek en kneep even door de broek heen in de luier.

Joop ging verder met het losmaken van de drukknopen van mijn luierbroekje, tilde me weer op en haalde het broekje weg. En zo lag ik goed te kijk met een vreselijke natte luier aan. De klittebandsluiting werd van de luier losgemaakt en de luier ging open. Ik lag zo even met een open luier terwijl Joop me even kietelde over mijn navel. En net als Hans praten met verkleinwoordjes. Opgetild worden en ik voelde hoe de natte luier onder mijn billen vandaan ging. Ik werd verzorgt met een babydoekje en heerlijk liet ik alles over me heen komen. Dit kon me niet lang genoeg duren. Heerlijk geknuffeld worden, geaaid over mijn navel worden, kusjes krijgen over mijn hele buik en weer lag ik met een erectie. 'Hans, kom ens kijken?' vroeg Joop. En Hans was er zo en vroeg wat er was. 'Wat moet ik hier nu mee?' En wees naar mijn erectie en wreef er even langs met de rug van zijn hand. 'Hebben jongetjes van zijn leeftijd hier al last van?'

Hans begon te lachen en vroeg aan Joop, 'roep je me nu daarvoor?' 'Ik denk dat het verstandiger is om dat joch even goed te wassen, aan luieruitslag hebben we niets'. Hij liep weg en gaf Joop een washandje met zeep en een zachte handdoek. Ik werd op een heerlijke manier gewassen en dat gevoel over mijn billen, ballen en piemel. Daarna met een zacht washandje met alleen lauw water nagespoeld worden. En ondertussen kreeg ik een koekje om op te eten terwijl ik verzorgd werd. Heel zorgvuldig gedroogd worden. En deze momenten kunnen me gewoon niet lang genoeg duren. Het tedere van het verzorgen, dat voortdurende praten tegen je. Die harde eeltige handen die je op een ongewoon tedere manier verzorgen. Ondertussen knabbelen aan een koekje, een aai over je wang oplopen een kusje krijgen en je krijgt maar te horen dat je een lief mannetje bent. Dat je verschrikkelijk zoet bent. Dat je zo een lekkere dikke droge luier omkrijgt. Ik ben dan helemaal van de wereld en onderga het ritueel net of ik op een andere planeet zit. Ik voelde hoe mijn billen weer luierzalf opgesmeerd kregen. En voelde dat ik bij mijn enkels werd opgepakt en omhooggetild en een dikke schone luier onder mijn billen kreeg. Ik verslikte me bijna in mijn koekje. Hans stond te kijken hoe Joop mijn luier tussen mijn benen doortrok. En zei tegen Joop, 'je vergeet zijn inlegluier, op deze manier blijf je dat joch verschonen'.

Weer dat heerlijke gevoel van opgetild worden en weer laten zakken en voelen hoe de nu dikkere luier tussen mijn benen getrokken werd. De klittenbandsluiting werd vastgemaakt en zoals normaal goed strak vastgezet. En de sluiting werd nog iets aangedrukt. Ik kreeg een schoon luierbroekje aan en deze werd ook op dezelfde manier omgedaan als de luier, alleen de sluiting, geen klittenband maar drukkertjes. Mijn luierpakje ging dicht. En ik had het idee dat ze uren met me bezig geweest waren om te verzorgen.

De maillot ging over mijn voeten en ik werd geholpen om te gaan staan en voelde dat mijn maillot werd opgetrokken. De bretels werden vastgemaakt. En ik werd uitbundig geknuffeld en geprezen omdat ik me zo kranig had gedragen. En onderwijl over mijn dik ingepakte billen gewreven. Een hemels aangenaam gevoel. Het matrasje werd opgeruimd, de natte luier moest ik naar mijn luieremmer brengen en mijn handen wassen. De tv werd aangedrukt en ik ben lekker naast Hans gaan zitten op de bank. Die me tegen zich aan trok en me vasthield. Veel was er niet op de tv maar dat maakte me weinig uit. Ik voelde me heerlijk. Zo verschrikkelijk op me gemak. 

Het door mijn haar strijken een kusje in je nek krijgen. Ineens merkte Hans quasi verbaasd op, 'je hebt je slab nog om?' En met een handige beweging deed hij me mijn slab af. Mijn mond werd nog even schoongeveegd en ik werd zachtjes fijngeknepen. Van Joop kreeg ik mijn meneer beer in mijn handen en zo zat ik op de bank, beetje wijdbeens vanwege de luier die dik tussen mijn benen zat en ik wel gedwongen was om zo een beetje te zitten. Tegen Hans op en die hield me met twee armen stevig vast en ik met meneer beer op schoot en ik hield meneer beer stevig vast. Ik had geen moment van schaamte. Ik vind het heerlijk om zo te zitten. En die luier?? Het hindert je een beetje maar op een vreselijk prettige manier.

Ik wilde wat gaan spelen en vroeg 'pelen??' Ik mocht over de grond en lekker heen en weer lopen en goed voelen hoe dik de luier tussen mijn benen zat. Ik rolde mijn speelkleed uit waar een soort verkeersplein op gedrukt staat en met volle overgave was ik met mijn auto's aan het 'pelen'. Ik merkte niet eens op dat de kinderstoel naar de keuken werd gebracht en daar de tafel werd gedekt. Ik werd over mijn ingepakte billen gestreken met de boodschap dat ik een lieve jongen was. Om nog helemaal droog te zijn. En gek genoeg voelde ik me nog een beetje trots ook. Ik rook een hele lekkere lucht van gebakken eieren.

'Heb je honger?' werd er gevraagd. Ik werd opgetild en aan het handje meegenomen naar de keuken waar ik in mijn kinderstoel werd gezet. Ik kreeg mijn slab om en mijn flesje. Mijn broodje was al helemaal gesneden en in hapklare brokken. En ik werd geholpen met eten. Tenminste Hans maakte er een sport van om eerst mijn hele gezicht onder te smeren met mijn broodje met gebakken ei en daarna na elk hapje weer schoon te vegen. Het broodje smaakte prima en dat hele gedoe met voeren en zo vond ik heerlijk. 'Mondje open en tjoeke, tjoeke, daar kom het treintje'. 'Een hapje voor Peter, een hapje voor papa, een hapje voor mama'. En ik maar kauwen en wijs kijken. Heerlijk om zo op een verschrikkelijke kinderachtige manier te eten.

In de kinderstoel af en toe een slokje drinken nemen uit mijn flesje. Dat riempje tegen je luier op voelen en dan dat je luier tegen je geslachtsdeel schuurt. En vooral het gevoel van een dikke nog droge luier. Dat is zo een heerlijk gevoel. Na het broodje kreeg ik een appel en die mocht ik zelf eten. Na het eten werden mijn mond en handen met mijn slab afgeveegd en ik werd losgelaten uit mijn kinderstoel. En voelde een plasje opkomen. Ik hield dit in en wilde op schoot plassen. De tv stond nog steeds aan en Hans kwam de kamer binnen en ging op de bank zitten. Hier lag mijn kans en liep op Hans af en vroeg, 'op choot?' Hans pakte me beet en trok me onder veel geknuffel en gestoei op schoot. Ik weerde het knuffelen af, meer voor de vorm. En natuurlijk flink stoeien. Ik schikte me goed op schoot en voelde de hand van Hans aan de voorkant van mijn luier. En meteen liet ik mijn plasje in mijn luier lopen en voelde die heerlijk warme gloed in de luier. Hans keek me aan en vroeg me 'wat ben je aan het doen jochie'? En ondertussen kreeg ik een eskimozoentje van hem. 'Aan het 'pwassen'' antwoordde ik braaf. En weer een eskimozoentje en ik voelde me super klein en super op me gemak. 'Tis maar goed dat je een luier aanhebt, want zindelijk worden heb je nog echt geen zin in lijkt wel'. I

k schudde heftig van nee met mijn hoofd. 'Hoe was het op schooltje, ben je lief geweest?' Ik antwoordde braaf dat ik verschrikkelijk lief was geweest. 'Was de juffrouw lief?' vroeg Hans aan me? Alleen het schooltje is ondertussen college geworden en meesters en juffen heten al een tijdje anders. En verder vragen of ik fijn aan het plakken en knippen ben geweest. Wat ik allemaal geleerd had. Net zoals je met een kleuter zit te keuvelen en ondertussen vreselijk worden aangehaald. 'Je gaat zo lekker even naar je bedje toe, tijd voor je middagslaapje'.

Ondertussen werden de bretels van mijn maillot losgemaakt. Mijn sloffen gingen uit, ik moest gaan staan en zonder om wegen werd de maillot uitgetrokken. Er werd onder het randje van mijn luierbroekje gevoeld en geconstateerd dat ik nat was. Maar nog niet zo nat dat ik al een een droge broek toe was. Ik moest joop een eskimozoentje geven. En in de brandweergreep mee naar boven. Ik kreeg mijn tuigje aan en werd vastgeklikt aan bed. Ik werd toegedekt meneer beer kreeg een kusje en ik kreeg een kusje. Mijn truitje werd goed getrokken en ik werd toegedekt met mijn 'Winnie de Poeh' dekbed. 'Lekker even gaan slapen jochie', was de boodschap. De gordijnen gingen dicht en ik vroeg nog om mijn speentje. 'Tuurlijk krijg je je speentje, dat zal ik toch niet vergeten?' zei Hans en ik kreeg mijn fopspeen met de opdruk 'I love my daddy'. Heerlijk op mijn rug, wijdbeens en die luier man wat zit dat lekker, ik pakte meneer beer en hield deze stevig vast. Terwijl ik zo alles aan me voorbijgaan liet gaan voelde ik me loom worden en dommelde zachtjes in, op weg naar dromenland.

Ik werd wakker omdat ik een plas moest. En omdat ik gerommel hoorde in de badkamer. Hans kwam mijn kamer op, streek me door mijn haar, over mijn wang en vroeg me of ik lekker had geslapen. Ik lag nog steeds wijdbeens, met in mijn armen mijn beer en in mijn mond mijn speentje. Mijn dekbed werd weggetrokken en ik werd gecontroleerd aan de luier. 'Zo geen plasje gedaan?' 'Je luier is niet echt natter geworden, je wordt al een echte grote jongen!' Mijn tuigje werd losgemaakt en ik werd overeind geholpen. Ik kwam met de melding dat ik een grote bah moest doen. Ik werd uitbundig geprezen, en geknuffeld. ik genoot er van om zo te staan en over de achterkant van mijn luier gewreven te worden.

Mijn luierpakje werd losgemaakt en met shirtje en al over mijn hoofd uitgetrokken. plastic broekje werd losgemaakt en de luier. Ik kreeg een speels tikje voor mijn kont en werd naar de badkamer gestuurd. Ik heb daar alle tijd genomen om alles te doen wat ik moest doen. Handen wassen en ondertussen keek ik in de badkuip waar al een paar natte luiers lagen. Hans kwam de badkamer in met mijn laatste natte luier, deze ging ook de badkuip in en de kraan werd opengedraaid en moest in mijn nakie helpen om deze vracht luiers te spoelen. Het waren er niet echt veel. En eigenlijk was het vieze werkje zo gebeurt. 'Ik zal je kontje hier maar meteen wassen lieverd, dat is wat makkelijker'. En ik voelde hoe mijn billen werden ingezeept met een washandje met heerlijk lauw water. Met een washandje zonder zeep nagespoeld worden en heerlijk gedroogd worden. Een arm onder mijn billen en zo weer als kleine jongen opgetild worden en meegenomen naar mijn kamertje waar ik op de commode weer een dikke droge luier aankreeg. Met de hele verzorging die daar bij hoorde. Ik kreeg een schoon plastic broekje aan, een schoon luierpakje en de maillot ging aan bretels werden vastgemaakt. Mijn truitje aan.

En zo mocht ik weer naar beneden. Beneden heerlijk gespeeld met blokken, knexx en mijn auto's. En voor ik er erg in had was de middag voorbij! En werd het alweer tijd voor het avondeten. Ik werd meegenomen naar de keuken, mijn handjes werden gewassen. Mijn luier gecontroleerd of ik nog droog en schoon was. En in de kinderstoel gezet. Ik kreeg mijn slab voor en een bord macaroni met tomatensaus. Dat werd dus een knoeiboel. En vooral omdat ik werd geholpen met eten! Hans was de grote boosdoener, zo verschrikkelijk aan het voeren dat mijn hele gezicht onder zat. Ik had het gevoel dat de macaroni in mijn oren en in mijn neus zat. En iedere keer en met een washandje en met mijn slab mijn gezicht schoon vegen. En tot overmaat van ramp vond Joop het effe nodig om me onder het eten en voeren door stevig te kietelen. Gelukkig zat het riempje tussen mijn benen in de stoel vast want anders, ik had er uit gegleden. Het was zelfs zo erg dat ik meteen klaar was voor bad. Vooral omdat ik even mocht ruiken aan mijn 'toetje' (een bord vla) en stommerd die ik was, ik trapte er nog in ook! De vla zat in mijn haren! Ik werd schoongemaakt met een washandje, het ergste was weg maar ik zat helemaal onder. Mijn slab ging af, truitje ging uit, maillot ging uit en ik mocht zo in alleen mijn luierpakje even in de box. En daar werd ik op mijn rug gelegd en verschrikkelijk gekieteld. Ik kreeg een flesje met drinken en heb zo heerlijk even gelegen. Een lekker voldaan vol gevoel en ik voelde me rustig. Heerlijk gewoon.

Hans En Joop hadden even werk in de keuken het was een behoorlijke bende geworden. Ik rook koffie. En ik mocht uit de box op de bank en kreeg een heerlijk versgezette mok koffie. Ik bekeek mezelf eens goed en moest een beetje om mezelf lachen. Het was ook wel een stom gezicht zo. Dat luierpakje met beertjes. Die dikke prop tussen je benen. Dat gekleurde bedrukte plastic broekje wat een beetje onder de randjes van het pakje uitkwam. Stom gezicht, 18 jaar en dan zo zitten, aangekleed als baby en het gevoel wat het me gaf onwijs! Het verveelde of hinderde me totaal niet. 'Je amuseert je nogal Peter?' werd er gevraagd.

Ik antwoordde dat ik mezelf knalgeil voelde. 'Als je het maar laat, je hebt jezelf één keer bevredigt, de volgende keer doe je het lekker op je eigen trekkamertje'. Lachend liet ik het even over me heen komen. En ik werd beetgepakt en door twee man vreselijk gekieteld en geknuffeld. 'Je laat het hoor'. Ik smeekte bijna om genade. Ik hapte naar adem. Ik werd opgepakt door Joop en deze nam me op schoot. Daar heb ik gewoon rustig mijn koffie uitgedronken en ik werd heerlijk over mijn rug geaaid. Nogmaals bekeek ik mezelf en echt een stom gezicht! Een duidelijk opvallend dikke luier, een plastic luierbroekje met babyprint en als afsluiting een strak sluitend stretchstof luierpakje. De drukkertjes sluiting zag je heel duidelijk zitten en hier en daar kwam een randje luier onder het pakje uit. Ik ontspande me en zo lag ik meer tegen Joop op. En weer dat lome gevoel. Het kan me op zulke momenten allemaal geen zier schelen en heimelijk hoop ik dan wel eens dat er iemand die ik niet ken binnenkomt of zo. Die me dan aankijkt en opmerkingen maakt over mijn outfit. De gedachte alleen maakt me helemaal woest. Ik genoot van het strelen. Ik kan me daar helemaal in verliezen. Helemaal laten gaan, ik weet dat mijn 'foster-parents' me niet uitlachen en ik weet in ieder geval dat Hans het héél erg leuk vindt om me te verzorgen.

En ik vind het heerlijk om me laten te verzorgen dus een betere combinatie is bijna niet denkbaar. Joop kuste me op mijn wang en ik moest gaan staan. 'Ik zal je eens wassen, jongeman', kijken of je het dan nog leuk vind om in je broek te plassen. Beetje verbaasd was ik wel om dit uit de mond van Joop te horen, maar vooruit wie weet wat het wordt. Ik moest vooruit de trap op en linea recta de commode op. Daar werd ik op een andere manier gecontroleerd. Uitgebreid werd overal in en aan mijn luier gevoeld. Maar ook gemopperd dat een grote jongen van 18 nog een dikke luier om moet. Hij zou me aankleden en zo de straat op sturen. Dan zou iedereen kunnen zien wat een klein vies jongetje ik nog was. In plaats van schamen wond het idee me verschrikkelijk op. Ik had alles nog aan. Luierpakje was nog dicht. En nu al een stijve. Ik kon wel door het plafond springen. Hij maakte me helemaal gek. Eindelijk ging mijn pakje open en toen ging het verder héél snel. Met een trefzekere routine werd ik uitgekleed, opgepakt en in de brandweergreep naar de badkamer genomen.

Ik moest mijn tanden gaan poetsen en terwijl het bad volliep zag ik Joop allerlei spulletjes klaarzetten. Hij greep me om me middel en met een zwaai lag ik in bad. En die gek haalde me nog héén en wéér ook. Onder mijn schouders had ie me beet en net zoals je de was aan het spoelen bent werd ik ook héén en weer gehaald. Echt zachtzinnig ging het niet. 'Zo, klaar!' zei Joop, ' kom maar uit bad'. Ik scheen heel verbaasd gekeken te hebben want Joop kwam niet meer bij van het lachen. 'Wat een kop heb je zo, tis een foto waard', en lachend werd ik weer teruggezet in bad en op een hele lieve manier gewassen. Joop nam er alle tijd voor en vertrouwde me toe dat hij hier handigheid in kreeg omdat Hans ook op deze manier graag gewassen wil worden. Ik wilde hier alles verder van weten, alleen ik kreeg niet meer te horen dan, 'Kleine jongetjes mogen alles eten, maar niet alles weten', en daar moest ik het mee doen!

Haartjes werden gewassen, mijn gezicht, onder mijn armen, mijn buik en mijn rug en ik moest gaan staan om de rest van lijf te laten wassen. Heerlijk nagespoeld worden met lauw water. Uit bad getild worden een groot badlaken om me heen krijgen en helemaal drooggewreven worden. Zo met het badlaken nog om me heen moest ik aan het handje meelopen naar mijn kamer waar ik op de commode gezet werd. En de hele bekende verzorging krijgen. Luierzalf opgesmeerd krijgen maar nu niet door Hans maar door zijn partner. Ik genoot van die hele bekende procedure. Een dikke droge luier om krijgen. Een schoon plastic luierbroekje, mijn luierpakje en een schone trui en maillot. Mijn haren werden nog gekamd en ik mocht naar beneden. En daar stond mijn kinderstoel al op me te wachten. Ik werd er in geholpen. Riempje ging vast en ik kreeg mijn computer op het blad. De telefoonlijn ging in de computer en ik mocht inloggen op het internet. Ik kwam al heel snel terecht op de chatbox van bdsm-voor-jongeren en een hele tijd lekker gechat, en in de maling genomen worden (op een vriendelijke manier) door mijn mede chatters.

Mijn foster-parents waren de actualiteiten aan het volgen en ik computeren. Onderwijl nog lekker verzorgd worden, flesje drinken aangereikt krijgen en zo. En al héél gauw werd het voor mij bedtijd. En mijn luier was ook niet droog meer. Ik was hoognodig aan een verschoning toe. Ik werd meegenomen naar boven en werd uitgekleed op de bekende manier. Op de commode geholpen en kreeg een dikke nachtluier aan. Een schoon luierpakje alleen niet met een drukkertjes sluiting maar een rits op mijn rug. En toen de volgende verrassing. Een pokéman pyjama in de grootste jongensmaat. De lengte is perfect alleen een beetje te krappe broek. Wat bij me de opwinding alleen groter maakte. Perfect zichtbaar de contouren van de luier. Ik werd nog even gewreven over mijn luier. Ik moest Joop welterusten zeggen en meteen weer boven komen. Ik werd in bed geholpen werd toegedekt en mijn beer en ik kregen een kusje. Ik kreeg mijn speentje en een aai door mijn haar en moest zoet gaan slapen. De hele dag liet ik zo nog even langs me heen gaan en draaide me op mijn buik en begon een beetje 'buik te schuiven'. Op een heerlijke manier viel ik in slaap en werd wakker omdat ik moest plassen. Ik liet mijn plasje gaan en viel weer in slaap. Ik werd door mijn haar gestreeld en hoorde Joop praten tegen Hans. Ik werd er wakker van ze kwamen even kijken of ik nog lekker in bed lag. Ik luisterde maar half maar voelde wel dat ik opnieuw werd toegedekt en sliep direct weer verder in.

De volgende ochtend wakker worden uit bed komen en naar de slaapkamer van mijn 'fosters' lopen met meneer beer onder mijn arm. Slaperig hield Hans zijn dekbed omhoog en gebaarde me om in bed te stappen. Ik werd stevig vastgehouden en hoorde dat ik nog rustig moest wezen het was nog vroeg. Hij fluisterde tegen me of ik een fijne dag had gehad. Ik kon niets anders zeggen dat ik me héérlijk voelde. Ik kreeg een kusje in mijn nek en een aai over mijn wang en moest nog maar even gaan slapen. De rustige ademhaling van Hans maakte me ook weer slaperig en zo viel ik weer in slaap. Ik werd wakker van Joop die me mijn flesje aangaf en me in het midden van het bed neerlegde, hij rolde me over Hans heen. En zo lag ik heerlijk op mijn rug met mijn flesje tussen mijn fosters in. En genoot van het gestreel van ze. Heerlijk die handen over je buik, de voorkant van je luier. En dit is het mooiste moment van de dag! En wat voor een heerlijke dag zou ik nog krijgen. Heerlijk net als de vorige dag me zonder schroom helemaal klein te voelen.

En ik was vastbesloten om mijn grote bah vandaag in de luier te doen!

Peter


Terug