Ervaringen


We hebben allemaal wel eens wat meegemaakt. Ik heb onder andere deze drie ervaringen te melden. Niet wereld schokkend, ik heb er van genoten.

Dit is werkelijk héél grappig geweest ik heb er nog een verschrikkelijke lol om als ik er aan terug denk! Het verhaaltje is iets anders dan jullie zullen denken! Ik heb  mijn laptop mee naar school gehad! Echt reuze makkelijk zo'n ding hoor. We hebben  wel les op een computer maar je moet hem delen. (En misschien arrogant van me om het zo te zeggen maar, ik kan er behoorlijk mee omgaan) nu het leuke!

Ik heb er dus een vracht aan programma's instaan. Tekstverwerkers, foto/video-editing   tot programma's, om sites te schrijven en natuurlijk de nieuwste browsers!

Ik kan behoorlijk met die programma's overweg. Ik vind het ook hardstikke leuk om te vogelen met die programma's. Soms als het niet wil lukken dan vervloek ik het wel maar over het algemeen? Een leuk tijdverdrijf!

Mijn docent (zo heet tegenwoordig een leraar) had een uurtje netten geprogrammeerd staan. Dus uitleg en surfen over het world wide web.Je weet zelf wel een uur is "nix". Zo gebeurd vooral als je de computer moet delen en naar een inleiding moet luisteren. Dus best wel aardig ze hebben geschoven met roosters en vandaag twee uren achtereen met de computer internet op.

Docent aan het vertellen peter luisteren. Docent begint over html pagina's maken en peter spitst zijn oren en wordt super geintresseerd.


Peter hoort kreten als java/hoovers/applets en denkt nou nou! Dat wordt leuk! Docent geeft het adres op van de site waar hij aan bezig is! Saai, Saai ging over zijn gezinnetje! Goed, ieder zijn hobby!

Voel je hem? Peter gaat zoeken via zoekmachines met keyword Tieners.

En waar komt Peter terecht? Juist op zijn eigen site waar al die effecten in staan en nog veel meer. Peter roept zijn docent en laat hem de site zien! Ik heb er één zien kijken, kijken! Lachen, ik kon het inhouden. Maar die foto's dat is je reinste kp (kinderporno), "nou" zegt mijn buurman; "aan die kop van die jongen te zien denkt hij daar toch héél anders over". Dus meer mensen werden zeer geïnteresseerd in mijn site. Maar ze wisten niet dat ik dus de bedenker/maker/bouwer was van al dat fraais. Ik heb genoten van de opmerkingen hoor. Best wel gelachen vooral om de vent met zijn spats. Die werd me daar toch afgebrand zeg. Maar een hele klas weet dus van het bestaan van de site van peuter en niemand weet dat peter peuter is!

Dit is helemaal bloedstollend geweest!

Ik ben met mijn vriend een keer naar de bioscoop geweest. Nog niets aan de hand verder. Maar het was al héél lang een grote wens van me om eens een keer mee te mogen met een luier aan.

En niet zo maar een luier maar een dikke! Dus die ik 's nachts in bed aan heb. Dat zijn heerlijk dikke luiers, Hans was het er in eerste instantie helemaal niet mee eens. Maar hij zei; "oké, maar verder niet zeuren!"

Een monsterlijke ervaring. Ik denk er nog wel eens aan terug als ik met mezelf aan het spelen ben en dan zie ik het weer helemaal in drie D beelden terug! Ik werd aangekleed kreeg een dikke luier om! Een luierpakje aan, mijn favoriete pakje héél kinderachtig (is bedrukt met beertjes). Het was héél mooi weer en verder aangekleed. Een korte broek en een groot en lang t shirt.

T shirt zat gewoon over  mijn broek heen dus eigenlijk viel het niet zo erg op. Maar het gevoel! Lekker dik en zacht tussen mijn benen. Het idee van een luier aan hebben en dat niet alleen maar ook een luierpakje! Gewoon om helemaal uit je dak te gaan! We gingen wel naar een bioscoop in een andere plaats. Ik kom daar nooit! En Hans komt daar ook niet vaak!

In de auto werd ik toch wel een beetje zenuwachtig. Auto werd ver geparkeerd bij de bioscoop vandaan. Er moest een stuk worden gelopen. "Dan voel je tenminste goed dat je een luier om je kont hebt zitten" zei Hans tegen me. Waren bij de bios en naar binnen. Plots vraagt Hans aan me of ik wat wilde hebben! IK LOOP ER ZO MET OPEN OGEN IN! "Ja hoor" zeg ik. Krijg geld mee en "wat jij koopt wil ik ook" zegt Hans tegen me. Ondertussen waren er twee meisjes naast me gaan zitten en die keken me aan niets aan de hand nog. Maar bij het opstaan natuurlijk was wel heel duidelijk dat mijn kontje wat aan de dikke kant was.

Ik kom terug en wat gebeurd? Sta ik met twee ijsjes in mijn hand en vliegens vlug doet die gek mijn broek naar beneden, niet helemaal. Maar wel zo duidelijk dat mijn twee buurvrouwen zagen dat ik geen gewoon ondergoed aanhad en stopt zo mijn shirt in mijn broek! Geeft een klap op mijn kont, het deed geen pijn of zo maar het galmde door de bioscoopzaal heen!

Stond ik daar met twee ijsjes! Ik schaamde me kapot, en ik werd toch opgewonden. Die meiden kijken en kijken. Giechelen nog meer kijken. En haalt Hans me nog een beetje aan ook. Vraagt héél lief of ik nog droog ben. Ik kon hem wel vermoorden. Maar het was super en super opwindend/cool/ kei gaaf/ vetgeil. (ik heb helemaal niets van de film gezien) Ik had me daar een moeite om niet klaar te komen. Ongelofeloos! Film over lopen die twee meiden achter me in de gang van de bioscoop. Ik moest Hans een handje geven en toen was het gebeurd! Ik ben op een vette manier klaargekomen niet mooi meer! Ik had het niet meer. Dit zal en hoop ik nooit vergeten!

Ik heb er om moeten zeuren maar wat was het lekker!

(dit stukje tekst is misschien wel het 'oudste' wat op de site staat, de tijd klopt niet meer helemaal. Ik ben nu jaren bevriend met Hans en ondertussen is er veel veranderd. Ik heb een hele bijzondere band met hem en zijn vriend. Eigenlijk zou het stukje herschreven moeten worden. Maar ik denk dat het dan echt een stukje zonder 'gevoel' zou worden. Glad geschaafd en zo. Toendertijd heb ik het geschreven net hoe ik het dan voelde. En ik ben er na al die tijd niet anders over gaan denken! Ik heb een respect voor de manier waarop ze met ons (mijn vriendin en mij) omgaan. En tegelijk als ik aan ze denk moet ik een beetje lachen. Gewoon omdat ik verschrikkelijk véél plezier bij ze heb, nog steeds!)

Zo ook bij mij, jullie weten dat ik een hele 'toffe' (en met 'tof' heb ik een eigen woordje voor 'lief' gevonden) vriend heb. Ik maak hele gekke dingen met Hans mee. En hij is verschrikkelijk lief! ehhhhhhhh 'tof' dus.

Ik ben helemaal niet van plan om iemand in verlegenheid te brengen. Maar dit wil ik wel even kwijt over de eerste keer dat ik kwam logeren bij Hans. Natuurlijk was ik verschrikkelijk zenuwachtig. Ik had me er een hele hoop van voorgesteld! Hans en ik waren al een tijdje met elkaar aan het schrijven en zodoende kom je héél wat over elkaar te weten. Ik heb hem geschreven wat ik voelde bij luiers. Geprobeerd om te vertellen wat mijn fantasie was over dit onderwerp. En dat is wel eng! Je bent aan het schrijven over hele intieme dingen die je héél lang voor jezelf hebt verborgen. En voor anderen natuurlijk. Dat maakt het nog moeilijker om erover te schrijven. Ik kreeg hele 'toffe' mail retour, iedere keer dat ik mail verstuurde kon ik haast niet wachten op het antwoord. En die antwoorden vielen me soms wel eens tegen, maar de meeste keren kreeg ik een schok van herkenning. Wel een prettige schok. En dan lijkt het wel of je iedere keer wat meer durft prijs te geven van jezelf! En dan komt de ontmoeting, tenminste de eerste keer dat je gaat logeren. Met een bonzend hart en héél onzeker meegegaan met Hans. Ik had overal pijn, was misselijk van zenuwen. Alles ging door mijn hoofd. Ik heb zelfs nog met de telefoon in mijn handen gestaan om Hans te zeggen dat ik er van afzag. Keek iedere seconde op de klok en het leek erop dat ik de tijd was aftellen naar mijn 'executie', het gevoel dat je bij de tandarts zit en weet dat er iets naars staat te gebeuren. In de auto gepraat over 'van alles en niks' en na een zeer vlotte reis waren we bij Hans thuis. Lekker gegeten weer gepraat en toen het overmijdelijke. Bedtijd; ik wist niet goed wat te doen. Ik was angstig, zenuwachtig, ondanks dat ik Hans vertrouwde was ik bang van hem. Toen er gevraagd werd of ik het 'alleen' af kon heel zacht geantwoord dat ik dat niet kon. Ik wilde geholpen worden met mijn luier aan doen. Waar ik dus nooit rekening mee had gehouden dat Hans ook wel eens zenuwachtig kon wezen. Ik kleedde me uit en moest op bed komen liggen. Ik schaamde me kapot! Toen gebeurde het waar ik zo héél erg naar uitgekeken had!

En wat viel het tegen!

Hans was aan het stuntelen niet leuk meer. Hij poederde me en zalfde me wel maar het omdoen van de luier was een getoestand. Als extraatje werd ik vastgespeld aan de luier! Er werd zo een scherpe speld met kracht in mijn donder geprikt. Tranen schoten in mijn ogen. En helemaal de tegenvaller ik werd alleen naar bed gebracht. Ik had gehoopt dat ik als kleine jongen bij hans mocht slapen. En waar draaide het op uit? Een luier die helemaal niet lekker zat. Een bloedende zere buik. Alleen in bed, ik voelde me doodongelukkig. Het was en ging allemaal zo anders als ik me had voorgesteld en gehoopt dat het gaan zou. Volgende ochtend werd ik wakker en Hans was al een tijdje op. Ben naar beneden gegaan en Hans vroeg; "heb je lekker geslapen"? Ik heb naar waarheid geantwoord! Ik wilde naar huis en vond er geen donder aan! Luier die helemaal niet lekker omzat, alleen in bed, zere buik, alles viel zo tegen.  Gelukkig heeft Hans heel goed geluisterd. We zijn weer gaan praten en nu heb ik héél wat keren gelogeerd. En het wordt iedere keer leuker. Dit jaar zijn we zelfs een (mid) week samen op vakantie geweest. (het ligt volgens de uitleg van Hans iets anders; Hans 'gedoogde' me, ik laat dat maar zo. Hij is niet wijzer, hou ik me maar voor.) En ik heb het héél fijn gehad! Het was meer een soort van werkvakantie. Hans en nog een ander moesten naar Engeland voor werk en daar zijn wat 'leuke' dagen bijgeplakt, geloof mij, ik heb van iedere dag genoten! Luiers heb ik niet eens meegehad, ik heb zelfs 'droog' geslapen! Dus dat kan ik ook! Mijn volgende vakantie is met Yvonne en dan zal het ook wel lukken zonder luiers slapen en evengoed 'droog' blijven! Al slaap ik liever met luiers.


Terug