Luiers dragen


Luiers dragen voor de 'kick',

Hier rust een enorm taboe op. Veel mensen durven hier nauwelijks over te praten. Laat staan bekennen dat ze er een sexsuele spanning in vinden om luiers te dragen. Misschien,  omdat er vanuit de opvoeding altijd op gehamerd wordt om vroeg zindelijk te worden. Dat lijkt een maatstaf voor veel ouders te zijn om aan anderen te tonen, kijk eens hoe goed ik aan het opvoeden ben'. Het is niet een alledaags verlangen dat weet ik wel. Maar er worden zoveel dingen erbij gehaald die er helemaal niets mee te maken hebben.

En juist dat maakt het heel moeilijk om voor je gevoelens uit te komen.

Mensen kunnen hier niet mee omgaan. De meeste mensen weten zich geen raad als er zaken bepraat worden die met seks te maken hebben. Ik ben daar ook één van. Ik voel me dan erg ongemakkelijk, het lijkt voor anderen misschien wel dat ik er makkelijk over praat en zo. Maar dit is lekker anoniem. En in schrift kan ik me in dit geval beter uitdrukken als verbaal. Eigenlijk ben ik dodelijk verlegen. Al zullen véél mensen een ander idee hebben.

Je zegt niet even op een gezellig feestje 'ik vind het super kicken als ik luiers draag'.  Ik zie de reacties al voor me. Ik denk dat ik dan beter kan gaan emigreren of zo.

Ik heb wel het lef gehad om dit te bekennen aan mijn ouders. Ik heb er werkelijk slapeloze nachten van gehad. En zoals te verwachten viel begrepen ze er geen 'hout' van. Wat ik had ingecalculeerd was dat ze boos zouden worden of zo. Maar om het extra moeilijk te maken voor me deden ze dat niet. Ze waren meer verbaasd. En dan is het extra moeilijk om de juiste woorden te vinden waarom je luiers dragen super kicken vind. Voor mij is het gevoel wat ik dan heb tussen benen waanzinnig fijn. Het heerlijke zachte, warme, dikke, veilige gevoel. Het gevoel van een zacht, glad plastic broekje. Het idee van een klein jongetje zijn, waanzinnig is dat. Helemaal te gek wordt het als je inderdaad in je luier plast. En soms poep ik er wel in. Ik schaam me dan en juist dat gevoel, daar vind ik een enorme kick in.

Dit heeft niets te maken met kinderporno of zo, ook niet dat ik wil suggereren dat mensen die luiers dragen omdat ze deze nodig hebben het ook wel een kick zullen vinden.


Terug