Mijn uitleg over babyspelenOudere tekst

(Deze nieuwe tekst is ook gepost naar aanleiding van een chat op de bdsm-list-voor-jongeren, met de vraag om één en ander te verduidelijken.)

Hallo allemaal,


Ik wil best wel wat verduidelijken en zo. Ik ben een fetishist en heb bdsm trekjes.

En om meteen een heel groot misverstand uit de weg te ruimen mensen die incontinent (onvermogen om plas en/of ontlasting op te houden) zijn géén luierliefhebbers. De meesten ervaren het (moeten dragen) als een straf en diepe vernedering en voelen het soort sites zoals ik dan heb als een serieuze belediging. Iets wat ik me goed voor kan stellen ook! Je zult maar afhankelijk zijn van luiers, een verzekering die nog durft te zeggen die en die materialen vergoeden we wel en die niet. En vaak de beste incontinentie verbandmaterialen (vakjargon voor patientenluiers) zijn de duurste en worden so wie so niet vergoed door veel verzekeringen. En oh ja, je mag maximaal zoveel luiers per periode gebruiken. Dus ik begrijp héél goed dat deze mensen een hekel hebben aan dit soort sites. Ik heb mijn site niet opgezet om te beledigen of juist deze mensen in de maling te nemen of zo, of het idee geven, 'ze dragen luiers dus zullen er wel een lekker gevoel er bij hebben'.

Nee, wel om meer over mezelf te weten te komen en dat is erg goed gelukt, ik weet nu een beetje hoe ik in elkaar steek.

Ik ben onderdanig, in die zin dat ik het heerlijk vind om op de momenten dat we spelen een ander laat beslissen wat ik wel en niet mag. Wat wel en niet lief is. Ik vind het ook heerlijk om gestraft te worden als ik stout ben. En dat stout zijn kan variëren, niet luisteren, snoepje pakken terwijl het niet mag en zo zijn er veel dingen op te noemen.En de straf varieert van standje tot billenkoek.

Mijn fetish is het dragen van luiers, het bdsm kantje is wat (zachte verbale) vernedering, wat billenkoek, soms met een babytuigje aan moeten slapen, of vastgezet worden met een babytuigje in mijn kinderstoel (lichte vorm van bondage).

Juist in die spelvorm, als ik dat zo mag benoemen, zijn enorm veel variaties en behoeftes.

Als luierfetishisten hebben we dan wel een gemeenschappelijk ding (luier) waar we 'iets' mee hebben. Maar als je 5 luierfetishisten op een rij zet zijn er wel 10 verschillende spelvormen.

Grofweg wordt de groep in twee gedeeltes geplitst. De zogenoemde dl's (diaper-lovers) en de ab's (adult babies).

Een diaper-lover vindt het opwindend om alleen luiers te dragen (al of niet onder de dagelijkse kleding). Er zijn dl's die alleen aan het dragen genoeg hebben. En natuurlijk dl's die ook hun behoefte in de luier doen. Dan weer een groep binnen deze groep vindt het heerlijk om naast die luiers ook vernederd (al of niet in publiek) te worden. En soms zelfs verder gaan, door ook gestraft te willen worden voor een natte of volle luier.

Voor een adult-baby komen er baby dingen, babykleding bij. En zelfs hier zijn ook weer verschrikkelijk veel mogelijkheden. Mensen die kicken op het alleen babyspelen, die het heerlijk vinden om als klein baby'tje verzorgd te worden. Geknuffeld te worden, flesje krijgen.

Ik vind het véél leuker om als peuter rond te wandelen. Kunnen lopen, praten, zeggen wat je wilt hebben en zo. Spelen met lego, auto's. Kleuren in een kleurboek, prutsen met vingerverf en zo. En dan ook dat je weet dat je eigenlijk te groot bent geworden voor een luier en dat je gestraft wordt voor een natte of vieze luier.

Er zijn zelfs mannen die het heerlijk vinden om als klein babymeisje rond te wandelen. Jurkje met veel kantjes aan, rumba pants (luierbroekjes over trokken met veel kant). Met poppen spelen. Dit worden weer de sissy babies genoemd.

Je hebt mensen die het heerlijk al of niet met luier aan in bed te plassen. Die het heerlijk vinden om op een natgeplast laken te slapen. (wel met matrasbescherming) De bedwetters (BW's).

Dan zijn er ook weer mensen die het heerlijk vinden om in een soort van doktersspel te spelen, dat de 'dokter' voorschrijft om weer luiers te dragen omdat ze een vieze of natte plek in hun ondergoed hebben.

En ik heb ook wel gehoord dat sommige meesters hun slavinnen in de 'maandelijkse' periode luiers ipv een maandverband laten dragen als extra vernedering en om aan te geven dat ze op dat moment geen enkele waarde hebben.

En zo zullen er vast wel véél meer variaties te bedenken zijn. Al met al veel mogelijkheden.

Ik hoop nou niet meteen dat ik een emmer bagger over me heen krijg, wel hoop ik dat het wat duidelijker is geworden dat ook in het 'luierspel' een enorme verscheidenheid aan spelvariaties mogelijk is, als je daar een 'kick' aan beleeft.

Pe(u)ter(overtuigd fetishist met bdsm trekjes)

 Begin van het document


Uitleg over de termen ab/dl/tb enz.

Ondanks dat je er weinig over hoort, of er van merkt, zijn er veel mensen die zich op de één of andere manier voelen aangetrokken tot het dragen van luiers. Je kunt wel stellen dat er veel meer vormen zijn van fantasieën, waarin het dragen van luiers een (grote) rol spelen dan het aanbod van verschillende soorten luiers!

Voor veel mensen zal het een opluchting zijn te merken dat, ze niet alleen zijn met deze gevoelens. En helemaal dat ze niet alleen zijn met hun specifieke ‘fantasie’. Voor mij was het in ieder geval bevrijdend te merken dat het baby/peuter spelen niet alleen mij boeit. En enigszins verbaasd ben ik geweest, over de enorme hoeveelheid materialen, die er op het medium internet te vinden die verband houden met deze spelvorm.

Ik persoonlijk kick erop om lekker klein jongetje te spelen. Net niet baby maar wel peuter. Dus de nick-name peuter is zeer toepasselijk voor me. Een klein jongetje dat tegen zindelijk worden aan is. Die weet, dat het eigenlijk niet meer mag, om in je broek te plassen. Dus, ik ben groot liefhebber van het ‘baby/peuterspel’. En weten dat je ‘straf’ oploopt als je ‘stout’ bent.

Het spelletje baby/peuter spelen is eigenlijk niet meer dan je zelf lekker te laten verzorgen door iemand anders. Hier maak je natuurlijk afspraken over met elkaar. En uit eigen ervaring weet ik dat het best héél moeilijk is om eerlijk te zeggen hoe je behandeld/verzorgd wilt worden. Beetje beschamend misschien wel, om te bekennen aan iemand anders dat je een luier om wilt en de bijbehorende bovenkleding en zo aangekleed de fles krijgt, of op schoot wilt zitten. En het zelfs kicken vindt om met peuter/kleuterspeelgoed te spelen zoals; blokken, of kleuren in een kleurboek. De term ab (adult baby/volwassen baby) tb (teenbaby) hoort hierbij. De meeste ab’s of tb’s zullen hun luier gebruiken om in te plassen of te poepen. Maar het hoeft zeer zeker niet. Sommigen gebruiken de luier alleen om het gevoel te versterken en doen hun behoefte op de wc. Ik kan héél ver gaan in het babyspelletje. Ik bedoel hiermee, dat ik héél makkelijk mezelf over kan geven aan iemand anders, die ik voor me laat beslissen wat wel en niet mag. En als ik dan iets doe wat eigenlijk niet mag, (lekker ondeugend wezen), dat ik het ook heerlijk om ‘gestraft’ te worden voor mijn gedrag. Dat straffen kan zijn; een standje, tot een pak voor mijn blote kont aan toe. En ‘straf’ krijgen voor, variërend van een snoepje pakken wat eigenlijk niet mag. Of plassen in mijn luier. Ik heb (bijna) nooit een poepluier. Daarnaast vind ik het helemaal te gek om te slapen in een kleuterledikant en in een kamer die helemaal ingericht is als babykamer. Bed is zelfs voorzien van een babytuigje en bedzeil. Super is dat om zo te gaan slapen met ‘meneer beer’ naast je die over je waakt als je lekker ligt te slapen. Slapen met een dikke nachtluier aan, kleding wat helemaal het babygevoel geeft. Luierpakjes, pyjama’s uit één stuk. En liefst dat je het zelf niet kunt uit krijgen. Dus rits op je rug of zo.

Een andere variant is, (die ik in de vorige site vergeten heb te vermelden), het spelen van het baby/peuterspel maar dan in plaats van jongetje, een meisje. Dit worden de ‘Sissy-baby’s’ genoemd. De term ‘Sissy’ is een aanduiding van een rollenspel waarin mannen het fijn vinden zich als ‘baby’meisje te kleden. En liefst meisjeskleding met veel kantjes en andere frutseltjes. Een ‘sissy-baby’ is een jongen of man die het heerlijk en vooral super kicken vindt om als klein babymeisje rond te wandelen. Liefst met korte babyjurkjes die afgezet zijn met een enorme hoeveelheid kant en andere borduursels. Er zijn ook broekjes die kantjes op het zitvlak hebben en deze broekjes hebben de benaming ‘frilly-panties’. (ikzelf vind ze trouwens ook wel leuk, maar niet om zelf te dragen) Deze mensen vinden het heerlijk om met poppen en andere meisjesachtige dingen te spelen en te lopen. De kleding is vaak gemaakt in pastelkleuren en roze is een héél geliefde kleur bij deze groep.

Net zoals ik op de manier van peuter spelen kick, zijn er mensen die wel luiers dragen maar niets van dat baby/peutergedoe moeten hebben. En alleen de luiers een prettig gevoel vinden en er dan al of niet in plassen of poepen. Dit is de groep die betiteld wordt als dl (diaper-lovers). Een spelvorm die hier veel gebruikt wordt is de vernedering. De schaamte die gebruikt wordt om als opwinding te dienen. Het meegenomen worden naar buiten met een luier om (die vaak onzichtbaar is) wordt als zeer opwindend ervaren. En maakt ook vaak deel uit van het totale spel! Ikzelf vind dat ook verschrikkelijk kicken om met een al of niet opvallende luier meegenomen te worden naar buiten. Alleen helemaal aangekleed worden met babykleding aan en dan naar buiten durf ik nog niet echt. Al lijkt het me verschrikkelijk spannend.

En dan zijn er mensen die het heerlijk vinden om te bedwateren (de bedwetters), al of niet met luier aan. En die verder helemaal niets van babyspel of luiers overdag dragen willen weten. En een combinatie van voorgaande ‘spel’ vormen lijkt me ook niet ondenkbaar

Al met al is er verschrikkelijk veel mogelijk op dit gebied! Dus mocht je jezelf of een fantasie van jezelf herkennen wees niet bang dat je alleen bent met deze gevoelens. Of dat je de enige bent die deze gevoelens heeft.

Tis lang niet altijd makkelijk om het tegenover jezelf te bekennen. Maar misschien is ontkenning en doodzwijgen van deze gevoelens moeilijker op termijn!

  Begin van het document


Terug