Reacties


 

Reacties

Er komen verschillende reacties op de site, de leukste zijn natuurlijk als er mensen in de site herkenningspunten vinden en dit melden. Voor het merendeel staan in de site teksten, over hoe ik het beleef. Wat ik voel, maar daar is het natuurlijk mijn website voor!

De minder aangename reacties, dat zegt vaak meer over de mensen die deze reacties geven dan over mezelf. Maar het gebeurt wel dat ze diep bij me snijden. Maar ja, dat is het risico van deze website. En ik ben wel wat gewend onderhand. Niet altijd heb ik een pantser. Mensen die menen dat ‘ons soort’, beter levenslang kan worden opgesloten, of liever meteen voor een vuurpeloton gezet kan worden. Daar krijg ik nog altijd een beetje draaierig gevoel van in mijn maag. Ik vraag me dan af wat deze mensen bezield om zoiets in alle ernst te schrijven. Ik heb wel eens geprobeerd om een dialoog aan te gaan. Niet dat ik vind dat ze het moeten begrijpen en snappen. Wel om wat meer begrip te kweken. Dat lukt dus niet bij dit soort van ‘hard-liners’. En als je nadenkt kun je misschien beter deze ‘pure hate-mail’ gewoon voor kennisgeving aannemen en dan naast je neer leggen. Niet altijd lukt me dat. Andere mail waarin wordt aangedrongen op een date/ontmoeting, ik reageer daar niet meer op. In deze website heb ik nog iets het gevoel van een beetje anoniem te zijn en dat wil ik zo houden. En de reden van het niet willen daten/ontmoeten valt verder op in de site te lezen.

Mail waarin geschreven staat dat ik een pedo ben. Mwaah, dan wordt de boodschap in de site dus geheel verkeerd begrepen. En ik denk dat mensen die het graag zo willen lezen, het ook zo doen. Maar leuk vind ik dat niet! Vooral omdat deze voorkeur helemaal niets te maken heeft met kinderen. Als ik bij mezelf ga zoeken is het misschien wel zo dat IK graag even terug wil naar die onbezorgde kindertijd. Maar opgewonden van baby’s of peuters, nee niet seksueel in ieder geval.

Mail waarin staat dat mensen grote problemen hebben met zichzelf door deze fetish, dat vind ik naar om te horen. En dat doet me best wel wat. Ik heb verschrikkelijk overhoop gelegen met mezelf door deze gevoelens. Weten dat je dit verlangen hebt maar er niet aan willen of kunnen toegeven. Ik voel best wel mee met deze mensen. Alleen ik heb daarvoor geen oplossing. Ik heb het gevoel voor mezelf een plaatsje kunnen geven. En hoe mijn gevoelens liggen, hoe ik het beleef, hoe ik het (probeer) in te passen in mijn leven valt te lezen in de site. En meer dan dat, dat gaat voor mij niet.

Dan de reacties die een gevoel van herkenning bij me geven, of reacties die gewoon verschrikkelijk leuk zijn, die me laten weten dat ze ‘iets’ van steun hebben gehad aan deze site. Dat zijn voor mij hoogtepuntjes. Het is niet mijn bedoeling dat iedereen dit verlangen maar ‘gewoon’ moet vinden. Het is niet gewoon, maar wat is in deze maatschappij nou tegenwoordig nog wel normaal? Daar verbleekt dit onschuldige verlangen bij. Ik beroof niemand, verkracht niemand. Ik heb zelfs nog nooit iemand vermoord. Alleen dit enigszins ongewone puntje van luiers willen dragen omdat het me een fijn en ontspannen gevoel geeft. Laat mij maar lekker anders wezen ik schaam me er niet meer voor. En ik zit momenteel lekker ruim in me vel! Ik voel me lekker!


Terug