Doel van deze site


Wat ik wil bereiken met deze site is misschien wel een beetje te simpel voor woorden.

Mensen die zich herkennen in de gevoelens die ik heb, laten weten dat ze niet alleen zijn. En aan anderen die het allemaal maar vies, gek of raar vinden, wat meer te vertellen over wat mij en gevoelsgenoten bezig houdt en drijft om luiers te dragen. Toch wel met hoop dat het wat meer geaccepteerd gaat worden. Het hoeft echt niet normaal gevonden te worden. Dat is mijn hele bedoeling niet. Ik hoop alleen en daar werk ik aan, middels deze site, dat het wat meer uit een verdomhoekje komt. Ik ben geen crimineel, ik vermoord niemand, ik beroof niemand en ik doe geen oneerbare voorstellen of zo. En bijna iedereen heeft wel een schaduwkantje waarvan je hoopt dat niemand dat zal ontdekken. Ook mij is niets menselijks vreemd.

Het is voor mij moeilijk geweest om in de spiegel te kijken en mezelf gewoon recht in de ogen te kijken. En sinds dat ik er geen geheim meer van maak tegenover mijn ouders en vriendin, broer en schoonzus, leef ik weer veel makkelijker. En ik kan en durf zelfs best wel weer te lachen naar mezelf. Dat is lange tijd heel anders geweest. Moeilijk is alleen een evenwicht te vinden en het voor alle partijen beheersbaar te houden. Ik heb een hele tijd gehad dat ik wanneer ik maar kon, persé luiers en babyachtige kleding, wilde dragen. Dat is nu een stuk minder geworden. Ik ben niet meer zo provocerend. Al vind ik het nog steeds lekker en opwindend om dikke opvallende luiers te dragen. En soms dat anderen het zien en er commentaar op geven. Dat is puur kicken zoals ik dat ervaar. Een schaamtegevoel en evengoed opgewonden raken.

Natuurlijk doe ik voorzichtig. Het maakt me angstig, de gedachte voor me als iemand me tegen zou komen, die me ook maar iets bekend zou voorkomen. Nog niet eens voor mezelf. Ik zou het verschrikkelijk vinden als mijn ouders, of broer, vriendin, mensen die me echt dierbaar zijn worden aangesproken op mijn gedrag. Voor mezelf zou ik het meer dan vervelend vinden, dat echt wel. Maar meestal is het dan zo dat er een ‘geruchten-circuit’ op gang komt. En dat heb je niet meer in de hand. En dat lijkt me niet nodig. (Al heb ik hier een tijd een andere gedachte over gehad.)

En dat is mijn hele bedoeling niet. Ik wil met deze site een serieus verhaal neerzetten. Helemaal niet om te provoceren. Meer uitleg geven over mijn angsten, mijn twijfels. Ik ben er vast en heilig van overtuigd dat meer mensen die kampen met soortgelijke gevoelens herkenning in de site zullen vinden. En ik hoop, echt hartgrondig hoop ik, dat mensen die ‘toevallig’ op deze site terechtgekomen zijn en een andere voorkeur hebben. De moeite nemen om de site wat verder door te spitten. Zo dat ik op mijn bescheiden maniertje iets kan bijdragen tot misschien wat meer begrip. Er bestaan veel misverstanden over deze vorm van seksuele beleving. En er hangt een groot, levensgroot taboe om heen. Daarvan zou ik graag zien dat het kleiner wordt, niet iets kleiner, maar héél véél kleiner! En misschien lukt dat een beetje met deze site???


Terug