Tienersites


Dit gaat een slangenkuil worden heb ik zo het idee.

Ik wil helemaal geen discussie uitlokken, ik heb wel een heel eigen mening hierover. Als je mailt met anderen over deze gevoelens merk en voel je, dat veel mensen op jonge tot zeer jonge leeftijd ontdekten dat ze speciale gevoelens kregen bij het dragen van luiers. Gelukkig zijn er nu in deze tijd van de ‘moderne’ communicatietechnieken mogelijkheden te over om in contact te komen met gevoelsgenoten. Soms wordt erover geschreven in bladen en heel soms hoor en zie je iets hierover op tv en radio (wat echter niet altijd wil zeggen dat het een juist beeld weergeeft, vaak is het meer sensatiebelust), de meest makkelijk toegankelijke info is te vinden op internet. Tenminste het is makkelijk toegankelijk voor mensen met een internetaansluiting om (ik noem het maar) ‘luiergetinte’ sites te bezoeken. Ik zelf erger mezelf wel eens aan (sommige) foto’s die er te vinden zijn. Ik kan daar soms weinig van mijn gevoel in terugvinden en ik vind het vaak een beetje vertekend beeld geven van mijn fetish. Ik kan niet goed tegen beelden van met poep besmeurde billen en zo. (Terwijl ik zelf ook wel eens een poepluier heb) Dan denk ik wel eens ‘moet dat nou?’ Zijn dit nou de foto’s waar we op zitten te wachten?

Wat ik lees in gastenboeken, messageboards is dat anderen zich storen dat er gelinkt wordt naar sites die worden opgezet/onderhouden door zogenoemde tienerbaby’s. En daar zit nu mijn grote probleem, ik zelf heb er veel aangehad, te zien dat er jongens en meisjes van mijn leeftijd zijn. Die er een behagen in scheppen om luiers, babykleding te dragen. Een foto zegt mij meer dan een lap tekst van honderd woorden bij wijze van spreken. Het is geen naakt, er worden geen geslachtsdelen getoond, geen seksuele handelingen gedaan. In mijn optiek is er geen sprake van aanstoot. Op een grote uitzondering na natuurlijk, als er op wat voor manier misbruik aan vooraf gaat, dan staat het buiten kijf dat je dit niet kunt tolereren. Maar als een tiener zich goed bewust is van zijn of haar gevoelens en een foto plaatst om te illustreren dat hier een fijn gevoel aan ontleend wordt, snap ik die hele commotie niet. Er zit niets in waar je aanstoot aan kunt nemen (in mijn gevoel) en vaak zijn mensen al op jonge leeftijd al besmet met het ‘luier-virus’. Het is niet zo dat dit gevoel je zomaar op latere leeftijd overvalt. Vaak is het al héél lang sluimerend aanwezig. En dan vind ik het wel jammer dat er veel mensen vergeten dat ze zelf jong zijn geweest en niet meer weten of willen weten dat ze op jonge (tiener)leeftijd al voorzichtig zijn begonnen met experimenteren. Ik heb een mail gehad van een jongere en die liet me merken dat hij verschrikkelijk was opgelucht om links te ontdekken van tienersites. Voor mij in ieder geval een reden om tienerlinks niet te verwijderen. Al zullen er altijd wel gedeeltes in beeld of geschreven materiaal instaan wat ik niet ga of wil lezen.

En misschien is dat wel een tip? In mijn site staat duidelijk aangegeven dat er links instaan die naar die verfoeide sites gaan. Sla die dan over? Of sla ik de plank dan zo weer mis?


Terug