Algemeen


Intro

Voor veel mensen is en zal het altijd een vreemde site blijven. Een vreemd onderwerp en eigenlijk in het geheel niet te plaatsen in een vakje.

Op het eerste gezicht zal het misschien een vreemd onderwerp zijn. Ik heb ondervonden dat ik helemaal niet alleen ben met deze gevoelens. Meer mensen dan ik ooit had durven dromen hebben soort gelijke gevoelens. Gevoelens die me lang dwars gezeten hebben. Het is een beetje schrikken voor mezelf geweest om bij je zelf te ontdekken dat je zo in elkaar steekt.

Indertijd heb ik er veel voor over gehad om 'gewoon' (hoewel ik me meer en meer begin af te vragen; wat is 'normaal' en wat is 'gewoon') normaal te wezen. En ik heb best moeite gehad om mezelf op deze manier te accepteren en vooral vriendjes te blijven met mezelf. Ik heb een hele tijd ruzie gehad met mezelf en dat zijn ruzies die je op voorhand al verliest.

Ik hoop dat je de moeite wilt nemen om de site door te surfen. Er staan genoeg onderdelen op, ik hoop in een makkelijke navigatie structuur.


Terug